6 Aylık Bebek ve Sürekli Uyumak İstemesi

81 görüntüleme
A

Aylin T. E.

12 Aralık 2025 08:00
Bebeğim 6 ay 1 haftalık doğum kilosu 3620 güncel kilo 10120 anne sütüyle besleniyor. Sadece geçen ayağtümün yetmediğini düşünüp her gün 150 cc mama verdim ve ek gıdaya başlamıştık bunların etkisiyle 1 kilo alınca mamayı vermeyi bıraktık ek gıda anne sütüyle devam. Fakat bebeğim akşam 9.30 gibi uyuyup sabah 9.30 a kadar uyuyor gece uyanmıyor önceden uyanmadan emerdi şimdi zar zor 5-6 yudum alıp geri uyuyor 5 saat dokunmuyorum gene emmiyor. Gün içinde de sürekli uyku halinde. Sağım yapmıyorum gece korkuyorım sütüm azalacak diye yapmalı mıyım bilmiyorum🙄 gün içinde nerdeyse her saat yada 1.5 saatte bir emziriyorum çünkü emerek uyuyor. Uyutmayayım dediğimde hırçınlaşıyor. Çocuğun uyku sorununu nası çözücdm gece o kadar uyuması beslenmemesi normal mi🙄
N

Nesrin A. ..

12 Aralık 2025 08:43
Gece uyuması gayet normal artık 6 aylı kilo alımı da normal ( normal yani güzel kilo almış hatta fazla bile🙊) ama gün içinde de uykuya yatkınlığı varsa bi doktora gözükün bi sorun olduğunu düşünmüyorum sadece içiniz rahat etsin diye dedim ayrıca gece uykusu için bir maşallah bırakıyorum
A

Aylin T. E.

12 Aralık 2025 10:53
Maşallah evet ama o uyanmadığo için sürekli ben uyanıp emzirmeye çalışıyorum🤦🏻‍♀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir