6 Aylık Bebek Uykusu

143 görüntüleme
C

Cansu Ş.

2 Eylül 2025 10:32
Arkadaşlar merhaba 6. ayınızda bebeğinizin saatlerini nasıl düzenlediniz? Gündüz kaç uyku ve kaç saat yapmasına müsade ettiniz? Uyku planınız var mıydı herkese teşekkürler
G

Gizem K.

2 Eylül 2025 11:01
Bebeğim 9 gün sonra 6 aylık olacak, şu anki düzeninde eğer uyku süreleri 1-1,5 saat olacak şekilde geçerse 4. Uykuyu mecbur yapıyor dayanamıyor. Ama 2-2,5 saatlik uykular yaparsa 3 uyku yapıyor gün içerisinde. Uyanıklık süreleri 1,5 saat ile 2,5 saat arasında değişiyor. Gece uykusundan önce bazen 3 saat uyanık kalıyor. Gece uykusuna 8-8.30 arasında geçiyor. Rutinde de bu aylarda ortalama 3 uyku bekleniyor. Toplam gündüz uyku süresi 4,5-5 saat olmalı deniyor
C

Cansu Ş.

2 Eylül 2025 11:02
acaba gündüz 3 saatten fazla uyutmasam nasıl olur? 6 da uyanıyor zorlanıyorum eskisiden 7 uyanırdı ben de enerjik kalkardım 🥺
G

Gizem Y.

2 Eylül 2025 12:26
Ne güzel benim bebeğim yarım saat uyuyor
C

Cansu Ş.

2 Eylül 2025 12:44
yarım saat yorgun uyku demek gizem hanım uyanıklık sürelerine dikkat ediyor musunuz
G

Gizem Y.

2 Eylül 2025 19:42
2 buçuk saat uyanık kalıyor ama 1 buçuk saatlik versiyonu da denedim orada da yarım saat uyudu uyku sinyalleri başladığında götürüyorum. Yarım saat uyuduğu için yetmiyor uyandığında da esnemeye devam ediyor napıcağımı şaştım kaldım
C

Cansu Ş.

2 Eylül 2025 21:07
yarım saatte uyanıyorsa uykuya geç kalmışız eğer 45 dakikada uyanıyorsa erken yatırmışız demek oluyormuş bu gerçek bu arada pınar sibırsky sinyalleri değil sürelere dikkat edin demişti ben onu dinledim az çok fark etti her günü birbirini tutmuyor ama olsun sizde deneyin isterseniz araştırın
G

Gizem Y.

3 Eylül 2025 08:46
Teşekkür ederim cansu hanım hemen bakıyorum 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir