6 Aylık Bebek Dönmek İstemiyor

100 görüntüleme
H

Hande

30 Ekim 2025 21:24
6 ay 22 günlük bebeğim sırtüstünden yüz üstüne döndü bir ara sürekli dönüyordu ama artık dönmek ve yüzüstüzaman geçirmek istemiyor ben zorlandığımda direniyor normal midir
B

Büşra Y.

30 Ekim 2025 21:36
Bizimki de 7 ay 2 günlük bizimki de pek sevmiyor. Hatta sırt üstü de sevmiyor. Oturmanın tadına varınca oturmak istiyor sadece. İnşallah normaldir
Ş

Şule G.

30 Ekim 2025 21:43
Dönme yeteneğini kazanmışsa endişe etmeyin.bir dönem çok yaptığı hareketlere sonra ara veriyorlar. Sonra tekrarbaşlıyorlar
E

Elif A.

30 Ekim 2025 23:49
Benim kızımda 6 ay 16 günlük 5. Ayda dönmeyi öğrenene kadar sürekli dönmeye çalıştı öğrenince bıraktı ben zorladıkça döndü bir haftadır falan ara sıra mecbur kalırsa veya uykusunda dönüyor ama çoğunlukla sırt üstü yatıyor hatta oturmayı daha çok istiyor. Doktorumuz gayet normal önemli olan dönmeyi biliyor olması demek ki canı istemiyor dedi bi de başka beceriler edinirken diğerlerini yapmayı bırakabiliyorlarmış sonra tekrar başlıyorlarmış falan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir