6 Ay Atağı

82 görüntüleme
E

Ece G.

6 Kasım 2025 19:10
Daha önceden yazmıştım bebeğim 6 ay 10 günlük uyku gerilemesi şiddetli doktor kontrolümüz vardı sağlık sorunu yok şükür kilo alımıda bu aya göre üst seviyede doymuyo gibi ihtimal yok atak sanırım 40 dakikada 1 uyanıyo uyku döngüsünde meme vermezsem şiddetli bir ağlama var duvarlar ince komşular rahatsız oluyo ağlatamıyorum pış pış ninni kundak sallama kucak göğüste yatırma işe yaramıyo illa ki emecek geçecek mi bu durum ? Geçecek diyin dayanamıyorum çünkü yalnızım uykusuz ve mutsuzum gün içinde verimli ilgilenemiyorum vicdan azabı çekiyorum
Meltem G. Y.

Meltem G. Y.

6 Kasım 2025 19:17
Merhaba bizimde 5 ay 29 günlük 26 hafta atağındayız 2 gecedir 15 dk uyuyor tekrar uyutuyorum yatırınca tekrar uyanıyor 3-4 defa peş peşe yatırdım uyandı memede uzun uyuyor fakat dediğiniz gibi çok yorucu oluyor damakları kaşınıyor diş mi atak mı anlamadım ama uykusuzluk insanı mahvediyor 😣
Ö

Özge T.

6 Kasım 2025 20:00
Bende de aynı durum varrr benim oğlum da 6 ay 20 günlük iki gecedir 2 gibi uyanıp sabaha karşı uyuyabiliyoruz yatak yüzü görmedim koltuktayız. Herhalde geçicidir yoksa cidden perişanız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir