5,5 Aylık Uyku Problemi
83 görüntüleme
M
Melike Ç.
20 Eylül 2025 21:29
Merhaba bebegim 5,5 aylik gunduz uykulari maksimum 1-1,5 saat (bence bi problem yok normal diye biliyorum) 3 uyku yapiyor fakat sorun su, hala yarim kundakla uyuyor cunku kundaksiz uyudugunda uykusunda eliyle hep gozlerini kasiyor ve kendini uyandiriyo (sicramasi bitti ayrica hafif yarim kundak sıkmıyorum sadece bariyer varmis gibi hissediyor) bir sorun daha var kundakliykende 2 saatte 1 kalkiyor oda serin uzun kollu ile yatiriyorum gazi yok ve karni doymus bir sekilde uyuyor neden 2 saatte 1 kalkiyor anlamiyorum diş icinde uyumadan once mutlaka tetagil veriyoruz. Bu sorunlari nasil cozebilirim?
M
Merve ..
20 Eylül 2025 21:43
Merhaba Melike hanım geçen hafta aynı sorunu bende yazdım buraya benzer cümlelerle diş be uyku gerilemesi cevapları aldım bence de öyle sizin bebeğiniz içinde muhtemelen ondandır çünkü aynı aydayız ve aynı dediğiniz şekilde uyku araları yapıyor benim bebeğimde çok yorucu ve bazen sinir bozucu oluyor biz hala yaşıyoruz her gece dua ederek uyutuyorum şuan için değişen bir durum yok umuyorum 6. Ayda biraz daha rahatlarız 🌸
M
Melike Ç.
20 Eylül 2025 21:45
Umarım oyledir ya ozellikle kundak konusunun alışkanlık yapmasindan çok korkuyorum