5.5 Aylık Bebeğim Bir Anda Beslenme Grevine Girdi

133 görüntüleme
H

Hilal N. K.

24 Ekim 2025 16:02
Benim bebeğimde 5 buçuk aylık. Hiç memeye düşkün bi çocuk değildi. Ama son 2-3 haftadır korkunç derecede meme reddi var. Biberonla kendi sütümü içiriyordum. Ama 1 hafta önce içtiği biberonu şimdi içmiyor. Sütüm az diye mama vermeye çalışıyorum biberon almıyor. Sadece dün nedense 2 kere biberonla güzel mama içti. Bugün içiremedim. Beni de çok az emiyor emdiğinde. Doyduğunu düşünmüyorum. Neden böyle olur?

Lütfen uzmanlar da cevaplarsa sevinirim.
B

Büşra T.

24 Ekim 2025 17:03
Atak dönemi böyle oluyo diş cıkarma durumu vs
H

Hilal N. K.

24 Ekim 2025 17:22
Aç aç geziyor diye moralim bozuluyor. İnşallah düzelir. Yoksa nasıl beslicem hiç bilmiyorum. Emzirme danışmanı işe yarar mı bu süreçte
Betül .

Betül ..

24 Ekim 2025 17:44
Aç olsa belli eder diye düşünüyorum.Huzursuzluk,hiçbir şeyden memnun olmama gibi.
H

Hilal N. K.

24 Ekim 2025 17:45
Kucakta gezerken dışarda vs gülücükler saçıyor. Ama kilo alımında doktor bi tık sınırın altında dedi
Y

Yasemin K.

24 Ekim 2025 18:08
Hilal Hanım iştahsızlık var büyük ihtimalle. Benim kızım da aynen böyleydi 4-5 hatta 6.aya kadar diyebilirim. Altta yatan nedenlere bakıldı mı? İdrar yolu enfeksiyonu, b12 eksikliği iştahsızlık yapıyor. Benim kızımda 4.ayda idrar yolu enfeksiyonu, 6.ayda b12 eksikliği tespit edildi. Gereken takviyelere başlayınca düzelmeye başladı. Fikir olsun, kolaylıklar diliyorum
Betül .

Betül ..

26 Ekim 2025 14:13
Kilo alımı için çinko kullanabilirsiniz.Biz oceanın muzlu olanını almıştık eczane genelde iştah açıyor demişti aklımda öyle kalmış

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir