5.5 Ay Gece Saatte 1 Kalkma

104 görüntüleme
İ

İlknur D.

18 Eylül 2025 19:14
Oğlum 5.5 aylık ve son bi hafta neredeyse saatte 1 kalkıyor gözlerimi açmıyor fakat ağlayarak uyanıyor kucağıma aldığım an omzumda uykuya tekrar dalıyor yatağa bırakıyorum tekrar uyanıyor omzumda uykuya iyice dalmasını bekliyorum öyle yatağa koyuyorum emzikte kabul etmiyor 2 saatte 1 emziriyorum
Ş

Şerife H.

18 Eylül 2025 19:16
bizde 4.5 aylık aynı durumları yaşıyoruz şu ara neden bilmiyorum
B

Berfin K.

18 Eylül 2025 19:45
Benim de bebeğim 5.5 aylık aynı şeyleri yaşıyorum sebebi diş mi 6. ay atağı mı bilmiyorum
M

Mehtap A. ..

18 Eylül 2025 19:59
Genel olarak bir sorun gözlemlemiyorsanız diş olabileceğini göz önünde bulundurabilirsiniz. Benim oğlum da 5.5 aylık ve son 2 haftamız biraz mızmız geçti Alt 2 dişi çıktı. Gün içerisinde diş sancısını gidermek için ısınabileceği soğuk şeyler verdim, sulu dişlik vb şeyleri dolapta bekletip veriyorum ya da sebze filesine süt koyup dondurup veriyorum gibi şeyler. Bunların faydasını gördüm. Yatırmadan önce bazen tetagil veriyorum bir tane eğer çok mızmızlanırsa. Ya da zeytinyağı karanfil kürü de deneyebilirsiniz
D

Didem U.

18 Eylül 2025 20:34
Bende ayni sorunlari yasiyorum besinci aya girmesine bir hafta kala bu huyu basladi ve hala devam ediyor butun gece saat basi kalkiyor ve surekli
Memede uyumak istiyor ayrica gun icerisinde de yaninda yatarsam uyuyor yaninda kalktigim gibi uyanir
K

Kübra H.

18 Eylül 2025 20:42
Benim kızım da 5 aylık oldu yaklaşık 1 aydır geceleri 6-7 kez uyanıyor. Emziriyorum emzirirken kendini geri atıyor mızmızlanıyor. 4 gibi tamamen uyanıyor 1 saat kadar oyalanıp sonra tekrar uyuyup kalıyor. Gündüz uykularına çok zor geçiyor rutinler denedim, farklı yöntemler denedim ama hala aynı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir