52 Günlük Ama Uyku Süresi..

114 görüntüleme
N

Neslihan Ö.

7 Eylül 2025 19:59
Bebeğim 3 buçuk 4 saate yakın uyanık kalıyor beslenmek istediğinde besliyorum gazı da huzursuzluğu yok öyle etrafı izleyip kucakta sakinleşiyor bu kadar uzun süre uyanık kalması normal mi kundakta asla durmuyor gece uykusunda yapıyorum sadece hafif uykuluyken diğer türlü kolları hiç durmuyor ve ağlamaya başlıyor. Sebebi nedir yardımcı olur musunuz
S

Sema

7 Eylül 2025 20:55
52 günlük bence normal değil mi kucaktan sakinleşmesi. Uyanıklık süresi yenidoğan için 4 saat diyorlar ama bilemedim daha fikri olan varsa yazarsa bende nasipleneyim daha benim bebem küçük
Nermin T.

Nermin T.

7 Eylül 2025 21:10
Benim kızımda 3,5 aylık ilk 1,5 ayı dediğiniz şekilde geçirdik hatta gece 3-4 gibi uyanır bi o kadar uykusuz dururdu sonra kendi kendine uyurdu ve kucakta dururdu bıraktığımda ağlardı gece gündüz algısı olmadığı için özellikle geceleri uyanırdı ama geçici şeyler şu an akşam 9 da yatıyor sabah 7 ya da 8 de kalkıyoruz. Kundak konusu da ben hiç kundak yapmadım havalar sıcak olduğu için kundak şart değil zaten bebekler için 😊
S

Seçil E.

7 Eylül 2025 21:12
Benim kızım 13 aylık daha yeni 4 saat uyanık kalıyor. Ama küçükken bizde yaşadık genelde altında çocuğu huzursuz eden bir şey yatıyor böyle durumların. Onu bulmak asıl mesele haline geliyor. Bizde de olurdu sonra uykusuzluktan akşam üstü kriz hali yaşanırdı malesef.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir