5 Haftalık Uyku
125 görüntüleme
K
Kübra K. ..
18 Haziran 2025 16:10
Bebegim 5 haftalık ve bugune kadar gündüzleri uyurdu 3 gündür gündüz uykusu cok aza düştü herseyi yaptım ama uyumuyor gece uykusu istiyor. Akşam 8 e kadar sabah 6 Dan toplam 4 saat uyuyor sadece kucagımı istiyor ve normla de beşik de sallamadan uyan Bebek gün için de cok huzursuz ve sürekli aglıyo sadece mama istiyo göğüsümü istemiyo napmam lazım
M
Muazzez Ş.
17 Ağustos 2025 19:34
Bugün benim bebeğim aşağı yukarı böyle. Her yolu denedim ama yok 5 10 dakika uyuyor sonra geri uyanıyor. Geri uykuya dalması yarım saat sürüyor. Uyumak istiyor ama direniyor.Uyku işaretlerini görünce uyutmayı da ertelemedim.
Beyaz gürültü, kundak, oda ısısı, kırmızı ışık tüm tuşlara bastım ama olmadı. Sadece kucakta durdu. Normal sonuçta dünyaya yabancı, geçecek inşallah.
Beyaz gürültü, kundak, oda ısısı, kırmızı ışık tüm tuşlara bastım ama olmadı. Sadece kucakta durdu. Normal sonuçta dünyaya yabancı, geçecek inşallah.
E
Emine Y.
18 Ağustos 2025 09:59
Benim bebeğimde böyleydi şimdi 7 haftalık 6. Haftada düzeldi biraz sabır 🙏
S
Sgb18
18 Ağustos 2025 19:19
Benim bebeğimde anlattıklarınız gibi 2 aylık oldu hala düzelmedi 🥹
S
Sümeyra B. ..
19 Ağustos 2025 09:01
Bebeğim haftaya 5 aylık olacak ve 4. aya kadar hep emzirerek uyuttum kucağımdan bıraktığım an uyanıyordu doktorumuz normal olduğunu söylemişti şuanda da emerek yada emzikle uyutuyorum gündüz uykuları uzadı
S
Sgb18
19 Ağustos 2025 14:53
Emerek nasıl uyutuyorsunuz ben kundaklamaya çalıştığımda uykusu açılıyor maalesef :(