5. Hafta ve Sürekli Emme İsteği
68 görüntüleme
A
Ayca A.
6 Ekim 2025 14:37
Merhaba 5.haftadayız atak haftası olduğundan sanırım 1-2 gün gündüz uykularımız sıfırlandı tabiki bunu katıla katıla ağlamalar takip etti ve istemsizce her seferinde soluğu memede aldık sakinleşmek için. Şimdi düzenimize dönmeye çalışıyoruz çok kısa da olsa gündüz uyuyabiliyor en azından ancak hala sürekli memede olmak istiyor. Sinirlendiğinde ağladığında uyumak istediğinde uyuyamadığında sadece memede sakinliyor
Bu durum geçici mi yoksa bir yerde hata mı yaptım bilen birisi söyleyebilir mi lütfen :/
Bu durum geçici mi yoksa bir yerde hata mı yaptım bilen birisi söyleyebilir mi lütfen :/
V
Vahide N. A.
6 Ekim 2025 14:58
Çok normal ayak haftalarında yaka mendili gibi geziyorlar 3,5 aylığız meme reddi yaptığı halde hala koynumda sakinliyor inanın şuan sürekli emmesini tercih ederdim meme reddi yerine keyfini çıkarın
A
Ayca A.
6 Ekim 2025 15:36
Doğduğundan beri ilk kez tuvalete bile gitmeme fırsat vermiyor ne yapacağımı şaşırdım o yüzden bu zamanları tecrübe etmiş bir annenin yorumlarını duymak çok kıymetli. 4. Ay civarı meme reddinin yaşandığını birkaç yerde okumuştum geçici de olabiliyormus dilerim en kısa zamanda atlatırız bu dönemleri ☺️
C
Ceyda Ü.
7 Ekim 2025 06:44
Bebeğiniz daha çok küçük yenidoğan, memede olması çok normal siz onun güvenli alanısınız. Sizin kokunuzla sakinleşiyor. Bebeğim 3 aylık, o dönemde farketmiştim çok fazla emme isteği bazen süt arttırmak içinde oluyor. Ne kadar çok emerse o kadar süt artar. 4.trimester dedikleri bu dönem geçene kadar sanırım birlikte yaşıcaz :)
V
Vahide N. A.
8 Ekim 2025 10:32
@Ayca Ays hanımcım 4. Aya girmek üzereyiz hala tuvalet için fırsat kolluyorum bağırsaklarım bile alıştı artık bu duruma umarım geçer ama göğüslerim erken terbiye olmuştu benim şuan nerdeyse kesildi gibi bişey artık pes ettim doktorumuzda yapacak bişey yok dedi değişik bi çocuğum var kabullendim bende ağrılarım için tedaviye başlayacağım sanırım bana bol bol eklem ağrısı bıraktı bu dönem☺️