5. Hafta Atagı Bebeğim Çığlık Çığlığa
93 görüntüleme
B
Beste Ö.
17 Ekim 2025 17:55
Cocugum dünden beri mememe karsı cok sinirli emiyor birkac dakika sonra aniden durup ağlamaya baslıyor . Sütümü sağıyorum kasık biberonla veriyorum üstüne mama ile ekstra yapıyorum yine de son lokma bitince çığlık çığlığa saat başı beslenmek istiyor. Nasıl çözebilirim bu durumu. Annem aldı elimden ağlamasını durduramıyorum diye şimdi emzikle avutuyoruz . Yasayan birileri bana yardım edin nolur
T
T.
17 Ekim 2025 17:58
Merhabalar aynı sorunu bizde yaşadık doktorumuz karanlıkta sessiz ortamda emzirmeyi önerdi tuvalette emzirdim ben karanlık diye gündüzleri geceleride uyuduğu odada bebekle duşta önerdi Ilık suyla duş aldık emzirdim suyun altında
A
Ayşe N.
17 Ekim 2025 18:00
Büyük ihtimalle gaz sancısı çekiyor sizi gazını almadıkça sakinleşmek için emmek istiyor emzik vermenizde sıkıntı yok hatta sakinleşmesi için çok iyi bişi bence gazını almalısınız kendi fikrimce 🌺😇14 aylık oğlum var.

Yasemin K.
17 Ekim 2025 18:00
Birkaç saat önce biz de yaşadık, çok zor. Loş ve sessiz odaya alıp kucağımda sakinleştirdim, nasıl oldu bilmiyorum, fazla uyaran da huysuzluk yapıyor :/ Allah yardımcınız olsun
N
Nagihan S.
17 Ekim 2025 18:19
Aynı durumu bende yaşıyorum bebeğim 5 haftalık

Özlem
17 Ekim 2025 18:21
Cenin pozisyonuna getirin gazı var bide sık sık hem alttan hem üstten gazını çıkarın erkek bebekse bu durum daha fazla oluyor biz üçüncü ayı bitirdik şimdi çok rahat .
Saat başı emmeside tam doyamadığından.
Saat başı emmeside tam doyamadığından.

Özlem
17 Ekim 2025 18:25
Birde poposunu değiştirdiğinizde varsa temiz sıprey şişesine saf zeytin yağı doldurup bir iki fıs sıkıp poposunun içine yedirin .
Ben gaz damlası hiç kullanmadım . Naçizane tavsiyem
Ben gaz damlası hiç kullanmadım . Naçizane tavsiyem

Özlem
17 Ekim 2025 18:26
Vallahi daha yeni rahat uyuyorum. 😅😅🙂😀
M
Mediha N. T.
17 Ekim 2025 18:33
Eğer ataksa dün oğlum 6 haftalık oldu tam. Biraz çarşıda gezdik, ben muayeneye gittim hastaneye bebek yanımızdaydı. Sonra çocuğu bi kriz tuttu. Tam 24 saat ağladı. Hiç bir şekilde susturamadık. İnanın oturdum saat saydım 20 saat 21 saat diye diye. Tam 24. Saatte uyudu. 2-3 saat uyudu hiç ellemedim emzirmek içinde.uyandı emzirdim. 1 saat daha uyudu. Şu an sakin görünüyor. Eğer atak dediğimiz şeyi 1 gün yaşıyorlarsa biz dün yaşadık o atağı. Çünkü gaz çıkarıyor (çok gazlı ve gazı gelince ağlama şeklinden biliyorum artık). Karnı doyuyor. Altını değiştiriyorum, kucağıma alıp gezdiriyorum asla uyumadı ve susmadı. Adeta uğunarak ağlıyordu bebeğim. Bu ataklar 1 gün sürüyorsa çaresi yokmuş onu anladım bende dün itibariyle.
B
Beste Ö.
17 Ekim 2025 18:53
Ay kızlar krizzzz yasadık sonunda gazını cıkardı kaka yaptı 15 dk cenneti yaşattı bize tekrar ağlama krizi basladı . Mama veriyoruz 30 cc simdi. Süt sagacak derman kalmadı cocugumla mememi de savastıracak gücüm kalmadı bugünlük . Gece ola hayrola