5 Gündür Kaka Yapmıyor
75 görüntüleme

Defne K. V.
30 Ekim 2025 08:16
Bebeğim 8 aylık anne sütü ve ek gıda alıyor bezelye erik kurusu armut veriyorum kabız yapacak ürünleri verirken illa yanında meyvesi ya da yoğurdu oluyor. Karnı rahat huzursuzluk yok ama bugün 5. Gün kaka yapmadı ne zamana kadar beklemeliyim
A
Arzu.G
30 Ekim 2025 08:27
Kuru kayisi kivi ve tahin cok iyi gelir 5gun uzun bir sure ek gida sureci için.6.ayda yasadik kabizlik sorununu 7-8gun sonra fitille yaptirdik kendiliginden yapamadi yapmaya calistiginda da cani yandi .cok geciktirmeyin
A
Arzu.G
30 Ekim 2025 08:28
her ogunune zeytinyagi ekliyorum o gunden sonra birdaha yasamadik cok sukur 2gunu gecirmedi birdaha

Defne K. V.
30 Ekim 2025 08:30
Deniyorum patates ve muzu kestim 3 4 gündür vermiyordum zaten kabızlık yapabilecek öyle ürünler tüketmedim ama neden oldu bilmiyorum teşekkür ederim cevabınız için
A
Arzu.G
30 Ekim 2025 08:31
bu arada armut ve muzdan bir de patatesten uzak durun bu surecte
A
Arzu.G
30 Ekim 2025 08:34
Sivi alimini da artirin.Tek seferlik fitilden de korkmayin uzun vadede kullanimi uygun degil elbette.kabizlik ne kadar uzun surerse tedavisi de o kadar zor oluyor maalesef.endiselenmeyin tabi en onemlisi minik bagirsaklari boyle boyle alisiyor

Defne K. V.
30 Ekim 2025 08:36
Aaa armut ama iyi geliyo muz ve patates vermiyorum evet sıvı alımıda var gaz çıkışıda güzel neyse ben biraz daha barsak çalıştıran ürünlere yöneliyim
A
Arzu.G
30 Ekim 2025 21:21
Ben kucukken hastanelik olmuştum armut yuzunden o yüzden hep temkinli yaklasirim muz gibi :) herkeste ayni etkisi yoktur belki de sonuçta yasak listesine konmuyor kabizlikta . ama yine de azaltıp deneyin nolur nolmaz