5 Aylık Uyku ve Dis
195 görüntüleme
M
Mine ..
5 Ekim 2025 17:57
Bebeğim5 aylık oldu uykuya geçişlerde ağlıyor sürekli neler yapabilirm önerisi olan var mı gece uykuları da azaldı uyumak istemiyor atak olabilir mi
Gündüz ve Akşamları huysuzlasiyor sürekli elleri ağzında dis olabilirmi.tetagil verince rahatlıyor sanki
Gündüz ve Akşamları huysuzlasiyor sürekli elleri ağzında dis olabilirmi.tetagil verince rahatlıyor sanki
R
Rumeysa ..
5 Ekim 2025 18:59
Benim bebeğim de 5 ay 11 günlük dediğiniz gibi aynı durumu yaşıyoruz ben de diş olduğunu düşünüyorum ama ortada herhangi bir şey de yok
M
Mine U. D.
9 Ekim 2025 09:03
Bizde 5 aylık oldık aynı şeyleri yaşıyoruz resmen atak ayı geçti ama hala uykuya direniyor kısa kısa uyuyo çabuk uyanıyo eli ağzında parçalıcak gibi sokup çıkarıyo arada bir sıcaklanıyor tetagil veriyoruz biaz rahatlatıyor sonra yine aynı
E
Esma G. ..
18 Ekim 2025 19:56
Benim bebeğimde 5 ay 18 günlük sıfır temasla uyuyan bebeğim 5. Aya girmemizle birlikte inanılmaz bi uyku gerilemesi yaşadık gündüzleri20 dk geceleri 2 saatte bir uyanıyor ağlıyor eller sürekli ağzında gün içinde de umarım geçici bir durumdur uykusuzluk ve yorgunluktan mahvoldum
Y
Yeliz B. E.
18 Ekim 2025 20:07
Esma hanımla aynı şeyler yaşıyorum. Benim oğlumda 5 ay 9 günlük. Yaklaşık 1 aydır uykularımız düzensiz. Geceleri bazen saat başı yada 2 saatte1 uyanıyor. Kısa emzirdikten sonra kucağımda tekrar uyuyor. Bazen bu süre 4 saate de çıkabiliyor. Gündüz uykularımız düzensiz. Bazen 20-30 dakika geçince kurulu saat gibi uyanıyor.