5 Aylık Uyku Sorunu
87 görüntüleme
S
Selin Ş.
20 Ekim 2025 08:29
Bebeğim son zamanlarda gündüzleri hiç uyuyamıyor 10-15 dakika sonra geri uyanıyor o yüzden çok huzursuz uyutmakta da zorlanıyorum. Biberon kabul etmemeye de başladı. Sıkıntısının ne olduğunu anlayamadım. Aynı durumu yaşayan var mı acaba?
K
Kübra
20 Ekim 2025 08:43
Benzer durum benim bebeğimde de var o da dört ay on günlük ben diş sancısına yoruyorum çünkü salya akıntısı da mevcut. Yapabildigim kadar uyutmaya çalışıyorum zorlamıyorum.
D
Damla B.
20 Ekim 2025 09:23
Benim bebeğim de haftaya 5 aylık olacak dediğiniz gibi kısa kısa uyuyor ve çok direniyor uykuya.Emmesi de azaldı biberonla veriyorum mecbur mememi çok kısa emip bırakıyor aç kalıyor diye üzülüyorum. Uykusu düzene girmişti biraz en azından hangi saatler arasında uyuyor biliyordum şimdi kaydı tepetaklak olduk valla
S
Selin Ş.
20 Ekim 2025 11:08
Diş olabilir mi acaba diye de kontrol ettim hatta ilk aklıma o gelmişti ama henüz bir belirti göremedim Kübra hanım o yüzden ondan kaynaklı değildir herhalde diye düşündüm
S
Selin Ş.
20 Ekim 2025 11:10
4.ay atakta zaten baya bir bozulmuştu uykularımız tam düzene soktuk yine başladı valla dediğiniz gibi ne zaman ne kadar uyuyacak kestiremiyorum artık Damla hanım ne meme kabul ediyor ne biberon sizinle aynı durum