5 Aylık İsmine Bakmıyor
213 görüntüleme
S
Seda G.
31 Temmuz 2025 19:34
Hocam 5 aylık ismini söylüyorum bakmıyor çıngırak sallıyorum o esnada bakıyor defalarca çınar diyorum sesime dönüp bakmıyor

Merve K.
Dil ve Konuşma Terapisti
29 Ağustos 2025 21:09
Dil ve Konuşma Terapisti Merve KILIÇ ✨
Tipik gelişimde 10-12 ay civarında isme tepki verme becerisinin görülmesini bekleriz bu nedenle çocuğunuzun yalnızca bu bilgi dahilinde bir sorun yaşadığını söylemek mümkün değil.
Tipik gelişimde 10-12 ay civarında isme tepki verme becerisinin görülmesini bekleriz bu nedenle çocuğunuzun yalnızca bu bilgi dahilinde bir sorun yaşadığını söylemek mümkün değil.
İ
İpek
31 Ağustos 2025 17:51
Ay icime su serpildi merve hanim cok sagolun kizim 7.aya girmek uzere goz temasi gulme vb her sey var ismine bakmiyor bazen seslensem de herhalde tesaduf bakiyor ses olunca anlamadim ben de endiselenmeye baslamistim

Merve K.
Dil ve Konuşma Terapisti
31 Ağustos 2025 22:10
Rica ederim İpek hanım, ebeveyn olarak her detay endişe verici olabiliyor haklısınız. Yine de detaycı olmak iyidir, gözlem yapmaya ve çocuğunuzun dil gelişimini desteklemeye devam edelim. Detaylı bilgi için sosyal medya hesaplarımı takipte kalabilirsiniz. Birkaç hafta içerisinde çocukların dil gelişimini desteklemek adına neler yapılabilir konulu içerikler paylaşıyor olacağım. ✨