5. Ay Destekli Oturma
114 görüntüleme
E
Ebru Ç.
10 Eylül 2025 19:29
Kızım 5 aylık oldu doktor destekli oturtabilirsiniz dedi mama sandalyesine yada banyo oturağına oturtmak ta destekli oturmaya giriyor mu daha erken mi siz bu aylarda neler yaptınız
S
Sembo
10 Eylül 2025 19:34
Başını dik tutabiliyorsa mama sandalyesindeki kemerlerle destekli oturabilir banyo oturağı da oturmasına destek olur hatta oturmayı onda daha rahat öğrenir içine destekleyici yastık vb şeyler koyarsanız rahat olur
E
Ebru Ç.
10 Eylül 2025 20:18
Başını dik tutabiliyor ama uzun süreli değil tabi yine de oturtmalı mıyım
S
Sembo
10 Eylül 2025 21:07
Zaten ilk oturmalarını uzun süre yapmayın kısa kısa tutun zamanla kuvvetlenecektir
A
Ayşe N. Ç.
10 Eylül 2025 21:15
Kendinize yaslayarak, yastığa yaslayarak, mama sandalyesine oturtup sağdan soldan destek koymak vb destekli oturmaya giriyor. Benim bebeğim 5. Ayda mama sandalyesine yaslanarak ve benim kucağımda bana yaslanarak rahatça oturuyordu. Boynunu rahat tutabiliyordu. Gözlemleyin bebeğinizi oturma sırasında yaslı olduğu halde dik duramama gibi sorunları varsa belki biraz daha vakti vardır.

Ayça K. A.
Hemşire
10 Eylül 2025 21:19
Canlı destekle oturtma dediğimiz kucağımızda oturtmaya başlayın mama sandalyesine de 10-15 dk gibi kısa sürelerde oturtun kendisini nasıl dik tutacağını öğrenene kadar böyle devam edebilirsiniz