5 Ay Burun Akıntısı

78 görüntüleme
E

Emel

23 Ekim 2025 21:09
Bebegim hasta degil ama burun akıntısı var nazal aspiratorle temizlemeye çalışıyorum ama izin vermiyor otomatik olanlar var alsam ise yarar mı ya da burun temizlemek için taktikleriniz var mı acaba
F

Figen ..

23 Ekim 2025 21:12
baby vac aldım süpürgeye takıyorum çekiyor o süpürgeye bakarken ben çaktırmadan hemen temizliyorum
E

Emel

23 Ekim 2025 21:46
supurge cok cekmez mi benim supırgemde tek cekim gucu var azaltamıyorum gucunu fazla gelir diye korkuyorum
F

Figen ..

24 Ekim 2025 01:11
yani bi tık aşağıda tutarsınız burnunun içine sokmazsınız o bile güzel temizliyor
A

Ayşegül Ü.

24 Ekim 2025 03:33
Ben de braun’un otomatik olanı var ve maalesef hiç işe yaramıyor, otribebe’nin nazal aspiratörünü kullanıyorum, bebeğim 2 aylıkken duruyordu ama şimdi ben de temizlemekte zorlanıyorum, burnunu, kafasını kaçırıyor sürekli. Kardeşim de elektrik süpürgesiyle temizledik dedi, ama bilemedim bi zararı olur mu?
E

Emel

24 Ekim 2025 06:43
Otomatik olanların cogunda oyle diyorlar var mi acaba memnun kalan herhangi bir markadan bana da supurge cok ceker gibi geliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir