4.ayda Ek Gıda
193 görüntüleme
H
Hilal
10 Temmuz 2025 15:14
Bebeğim 4 ay 12 günlük, 37 haftalık doğdu, mama+anne sütüyle besleniyor mama ağırlıklı, süt ürünleri alerjisi şüphemiz vardı, alerji doktoru ek gıdaya geçmemizi söyledi yavaş yavaş, kakasında kan görürsek tekrar gelmemizi söyledi, ek gıda için erken değil mi şu anda, nasıl bir yol izlemeliyim

Feride Y.
10 Temmuz 2025 17:01
Benim oğlum da 4,5 aylık besin alerjisi var testlerde neye olduğunu bulamadık uzun zamandır diyet yapıyorum artık diyet açıyoruz ve şüpheli olan yumurta oldu ama bizim doktorumuz ek gıdaya başlamamızı söyledi zamanı geldiğinde başlayalım dedi
M
Müjde C.
10 Temmuz 2025 17:51
Bizde aynı şekildeyiz 36+2 de doğdu mama+anne sütü karışık besleniyor bugun doktorumuz kilo alımı bu hafta yavaş diye ek gıdaya geçmemizi istedi 4 ay 16 günlük, banada çok erken geliyor, nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum
R
Rabia A.
11 Temmuz 2025 09:18
Benimde bebeğimin süt alerjisi vardı sadece mama ile besleniyor , Allerji doktorumuz bir kaç test yaptıktan sonra başlamamızı söyledi ama kendi çocuk hekimimiz 4 aylıkken başlayabileceğimi söylemişti , ben ufak ufak tadımlar yaptırdım şimdi 5 aylık tamamen başladık ek gıdaya :)
H
Hilal
11 Temmuz 2025 10:27
Yumurta sarısı ile başlayabileceğimizi söyledi doktor, 3 gün kuralına uyarak yavaş yavaş yoğurt sebze meyve püresi verebilirsiniz dedi ama yumurta için 6.aydan sonra verilebilir yazıyor her yerde bende bilemedim