4.ay ve Mama Reddi
107 görüntüleme
Ç
Çağla I. E.
21 Ekim 2025 13:49
4.ay’ a girdik ve kızım zaten alerjik mamayı zar zor içiyordu şuan hiç içmek istemiyor sürekli ağlıyor akşama kadar 150cc çok zor içiriyorum bu geçici mi aynı sorunu yaşayan var mı kaç gün sürer. Ben nasıl besleyeceğimi şaşırdım içse de ağzında tutup geri çıkarıyor 🤦🏼♀️
P
Pelin B. Ö. ..
21 Ekim 2025 14:14
Bizde 2 gündür aynı durumdayız🥹 dördüncü ay atağı zorlu geçer diyorlardı bu kadarını tahmin bile etmedim bizde yemek yemiyoruz ağlama krizleri vs ben uykuya dalışta yarı bayık haldeyken besliyorum
Ç
Çağla I. E.
21 Ekim 2025 14:16
Bende öyle yapıyordum 2 gündür ama bugün onu da anlıyor artık diliyle itiyor içmiyor şaka gibi. Bende bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim 😔
B
Büşra T.
21 Ekim 2025 14:26
Az az sık sık besleyın 4.ay atagı zor maalesef sabırlı olmak gerek sonra duzelıyor

Elif G. İ. ..
30 Ekim 2025 15:19
Benim kızımda 4.5 aylık sadece 1.5 ay anne sütü aldı sonra memeyi reddetti sütüm öylelikle bitti mama içiyor ama en başından beri isteksiz içiyor uyanikken kesinlikle içmiyor 4 aydır onu uykuda besliyorum çok zorlanıyorum artık ne yapacağımı şaşırdım bıbebek hicmi istekli olmaz yok arkadas ağlayarak mama yiyiyor memeyi bile zor tutturuyodum ona Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ç
Çağla I. E.
31 Ekim 2025 06:50
Farklı mamalar deneyin belki birini sever. Bizde inek sütü alerjisi olduğu için maslesef mama seçeneklerimizin hepsinin tadı çok kötü :(
A
Ayşe N. M.
1 Kasım 2025 07:54
Merhabalar.benim bebeğim de 2.ayından itibaren uyanıkken yemeyi bıraktı resmen.şu an 4 ay bitmek üzere 2 aydır sadece uyurken yediriyorum. Hiçbir doktor açıklama yapamadı