4.ay Aşısı

197 görüntüleme
A

Ayşegül Ü.

18 Kasım 2025 02:32
Merhaba anneler, oğlum dün 4.ay aşısını oldu. Akşama doğru huzursuzluğu artınca ateşini kulakiçinden ölçtüm, 37.9 çıktı. Sizin bebekleriniz de 4.ay aşısı ateşlenme yaptı mı? 2.ay aşılarını çok rahat atlatmıştık.
E

Eliff

18 Kasım 2025 03:25
Benımde bebeğim 4 ay aşısında çok huzursuzlandı ateşi yükseldi 3 gün biraz rahatladı
A

Ayşegül Ü.

18 Kasım 2025 05:00
Bebeklerimiz sağlıkla büyüsün 🙏🏻🤍🌻
G

Gökçin N.

18 Kasım 2025 05:59
Bizim 2.ayda ateş olmamıştı,ama 4.ay aşısında ateşimiz oldu. Ertesi güne geçti. 38.5i gördüm ben,calpol verdim,soydum,soğuk tampon yaptım. Huzursuz değildi. Böyle böyle büyüyecekler annesi,geçmiş olsun size.
A

Ayşegül Ü.

18 Kasım 2025 06:56
@Gökçin Noyan çok teşekkür ediyorum, bebeklerimiz sağlıklı, huzurlu olsunlar 🙏🏻🤍
Gözde C.

Gözde C.

18 Kasım 2025 16:41
Bizde dün yaptırdık. Dediğiniz gibi 2.ay da böyle olmamıştı bu sefer ateşi yükseldi calpol verdim aşırı huzursuz. Enjeksiyon yerleri biraz sertleşmiş çığlık atarak ağlıyor bir kaç saattir ve asla uyumadı 5er dk. Ağrısı olduğunu düşünerek yine calpol verdim soğuk pres yaptım inşallah geçecek bugünler ama bende bittim. Yalnız değilsiniz🌸
Merve G. .

Merve G. ..

20 Kasım 2025 09:38
Benim kızımda salı günü 4.ay aşılarını + bexeron menenjit aşısı oldu o akşamçok ateşlendi.ertesi gün normale döndü ama o akşamdan beri gece ve gündüz em fazla 1 saatuyuyor ve sonra ağlayarak uyaniyor. Uyandıktan kısabir süresonra tekrar uyumak istiyor ama sadece emerek uyuyor.bugun istahida azaldı ne yapacağımı şaşırdım. Bu normal mi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir