47 Günlük Bebeğimin Gaz ve Kaka Problemi
118 görüntüleme
Ö
Özge D. ..
17 Ekim 2025 21:01
Akşama doğru çocuğun sanki içi çıkıyor gegiriyor alttan gazınıda çıkarıyor ama bitmiyor neden anlamadım çıktıkça çıkıyor .uykusu var uyuyamıyor, ememiyor ,aptamil mama da kullanıyoruz ekstra,çok canım sıkılıyor artık ...Doktorumuz colınox ve Microsoft flora damla verdi etkilerini göremiyoruz acaba mama mı yapıyor anlamıyoruz da. Karnınada dokundurmuyor kızıyor bisiklet hareketi yapıyoruz ama dediğim gibi çıkıyor ama gaz bitmiyor ,bunun için ne yapmam lazım ...
Z
Zelal Ç. ..
17 Ekim 2025 21:10
İnan ki gereken her şeyi yapıyorsun az daha sabret üç aylık olunca problem kalmıyor tek yapman gereken sabretmek ben geçmez sanıyordum geçtiğini fark etmedim bile 🌸
Ö
Özge D. ..
17 Ekim 2025 21:14
Çok teşekkür ederim cevabınız için,annelik işte üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor diye ,sabredeceğiz doğru diyorsunuz ...
E
Ezgi K. ..
17 Ekim 2025 22:05
Aptamil ve sma bizde cok gaz yapmisti. Deneme şansınız varsa bir farklı mama deneyebilirsiniz. Bizde sonrasinda gece gazı çok azaldı.

Özge D.
17 Ekim 2025 22:23
Aptamil bizde de çok gaz yapmıştı sma comfort ince taneli sindirimi biraz daha kolay olmuştu sonrasında içmemeye başladı hippe geçmiştim
Z
Zeynep C.
17 Ekim 2025 22:23
Bende bebeğime aptamil prosyneo kullanıyorum gaz damlası olarak bize nurse harweysiyi geldi deneyebilirsinşz

Ayça K. A.
Hemşire
17 Ekim 2025 22:27
Aptamil benim oğlumu ağlama krizlerine sokacak kadar gaz yapıyordu :((( Hipp organic combiotic vermeye başlamıştım onun yerine mama değişikliği de deneyebilirsiniz
S
Seda H.
17 Ekim 2025 23:04
Aptamil mama benim kizimdada çok gaz yapiyodu 3 ayından sonra gaz sorunu bitti kendiliğinden
Ö
Özge D. ..
18 Ekim 2025 10:05
Herkese çok teşekkür ederim cevapları için🙏