45 Günlük Bebek Uykusu Kafayı Yiyeceğim

215 görüntüleme
L

Leyla E. A.

24 Ağustos 2025 14:15
Uyumuyor uyumuyor deli olacağım sabah 5 ten beri uyutmaya çalışıyorum yerine koyuyorum uyanıyor yarım saat bile değil uykusu doyduğuna eminim çişli bez sayısı 5 oldu kakasını gazını çıkarıyor ama uyumuyor ağlıyorum artık bi bebek bu kadar saat uyumaz mı ya emzik tutmuyor sallamamaya çalışıyorum memeden indiği an anlıyor uyanıyor akşam 22/24 arası uyuyor(en uzun uykusu bu saat) ondan sonra her saat başı uyanıyor sabah 5 e kadar 5 ten sonrada dediğim hibi …
Ümran A.

Ümran A.

24 Ağustos 2025 14:30
Allah kolaylık versin
Bu aralar duyduğum tüm bebeler böyle galiba , içinde benim kızımda 🥲
Memede uyuyor mu
L

Leyla E. A.

24 Ağustos 2025 14:41
Evet memede uyuyor
Ayşen Y.

Ayşen Y.

24 Ağustos 2025 15:05
Memede uyudugu icin yatagina bıraktığınizda uyaniyo muhtemelen. Benim oglumda gunduzleri boyleydi sadece mememde emerken uyuyakaliyodu bi sure sonra daldi iyice diye dusunerek yatagina birakiyodum aglamaya basliyodu. Hep boyle mi olcak bu cocuk ben butun gun napicam boyle diye cok uzuluyodum. Lutfen sakin kalmaya calis duzelicek buyudukce :( bi sure evde hic bi is yapamayabilirsin birak isler dursun memende uyusun yapcak bisey yok. Yada meme de uyumasina musade etmeyip aktif emmesi biter bitmez yatirmayi deneyebilirsin. Daha cok kucuk senin kucagin disinda bi yerde rahat edemeyecek bir sure bu durumu kabullenirsen bu kadar zorlanmazsin. 3. 4. Ay sonrasinda hersey daha guzel olucak birazcik sabir🥰
L

Leyla E. A.

24 Ağustos 2025 16:15
Aynen dediğini gibi hissediyorum tükendim memede durmasından işleri geçtim şu içmeme bile müsade etmiyor eşim evdeyse bi iki saat nefes alabiliyorum yoksa çok kötü inşallah geçer çok kötü hissediyorum memede bitmesi aktif bitmiyor ki çukardıgım dk ağlama seansı başlıyor
M

Merve S. ..

24 Ağustos 2025 18:27
Bebeğiniz henüz çok küçük size, kokunuza ihtiyacı vardır, ilk aylar inanın en zoru ama geçiyor. Memede uyumaması için de uyumaya başladığında kaldırıp gazını çıkartıp sonra emmeye devam etme şeklinde ilerleyebilirsiniz. Karnı doyduğunda memeden ayırıp uyutabilirsiniz. Ancak ilk aylarda sizin kokunuzla uyumak istemesi çok normal. Sizin için çok zor ve yorucu bir süreç ama geçici. Bir kaç ay sonra rahatlamış olursunuz :)
C

Ceren E.

27 Ağustos 2025 08:42
Oturduğunuz yere bir suluk, çerez, şarj aleti koyun. Tv karşısında oturun mümkünse. Vakit buldukça suluğunuzu çerezini yenileyin. 2,5 aylık ben vakit buldukça kahve çay kola da koyuyorum yanıma :) bu süreci kabullenip mümkün olduğu kadar güzelleştirmemiz lazım. Ben temizlik dışında ev işlerini bıraktım. Günlük toz alıp süpürüyorum yemeği destek alıyorum.
3 dizi bitirdim, uykusuz kalacağına kucağımda uyusun rahat etsin diye düşündüm. Ara ara yatağına koyarak denemeler yapıyorum. Yatağa geçiş yapacağız inş :)
M

Mürüvvet K.

27 Ağustos 2025 10:53
Bende aynı şeyi yaşadım hatta en sonunda beşikte yatmadı kollarımda uyumayı seviyordu yavaştan başladı yatağında yatmaya kendini çıplak bebek sadece beziyle arada bi 40 dk en az en fazla istediğin kadar ten tene temas yapabiliyorsan yap sonra uyku öncesi yarım kundak yap yavaşça önce popodan yatır bi dene faydasını göreceksin
B

Billur A. C.

27 Ağustos 2025 11:05
Bu süreçte bunu istemesi çok normall, bir sling veya kanguru alarak daha rahat edebilirsin. Emmese bile sana bağlı olduğu için sakin olacaktır. İş güç yapılmasada olur ama bebeğinin bu zamanları bir daha gelmeyecek unutma.
E

Ezgi D.

27 Ağustos 2025 12:20
Bizim de öyle emzik almadığı ve kundak yaptırmadığı için zorlanıyorum. Geceleri sadece derin uykula daldığı için yatırabiliyorum onun dışında kucak. Evet aşırı yorucu ama biz geceleri aştık ama gündüz yine aynı kucak ve meme başında. Bu arada 16.haftadayız biz, düzelir diye umuyorum. Sakin ve sabırlı olmaya çalışıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir