4,5 Aylık Yüzüstü Uyuma
116 görüntüleme

Mihriban Y. ..
21 Eylül 2025 05:27
Bebeğim dönmeyi öğrediğinden beri sürekli yüzüstü uyumaya çalışıyor. Her seferinde tekrar düz yatısamda yine dönüyor. Aynı durumu yaşayan varsa nasıl bir çözüm buldunuz?
K
Kübra Y.
21 Eylül 2025 05:28
Ben sürekli uyanıp düzelttim geceleri. Daha sonra zaten kendisi tamamen döndüğü için çeviriyor vücudunu. Bazen de o şekil bıraktım.
M
Melihat Ş. ..
21 Eylül 2025 05:57
Şuantam 4 aylık ve aynı şeyi bende yaşıyorum. Geceleri sürekli yüzüstü dönü uyumak istiyor
S
Serap Ö.
21 Eylül 2025 06:34
Selamlar benim bebişte yüzüstü dönüyor ama uyumaya devam etmiyor feryat figan ağlıyor🥹 çözemiyorum bu süreci yatağında uyumuyor bu sebepten dolayı hep anakucağında uyumak istiyor öneriniz var mı

Kader K.
21 Eylül 2025 06:38
Merhaba benım oğlumda 7 buçuk aylık 4. Aydan itibaren dönüyor ne yaptıysam çözüm bulamadım döndü çevirdim dönmesin diye yastık koydum vs yapacaksa yapıyor büyüyorlar artik bende varım dıyorlar onların kuralları geçmeye başladı artık 😍😍
Ö
Özlem Ş.
21 Eylül 2025 06:41
Benim bebegm de şu an 6 aylık ve 4. Ayından beri yüzüstü uyuyor. Engel olamadm. Bir yerde okumuştm böyle uyumaları güvende hissettme duygusuyla alakalıymış. Yani normal bir gelişim basamağı bence bu durum
L
Leyla E. ..
21 Eylül 2025 07:44
Benim kızımda dönmeyi öğrendiğinde sürekli dönüp ağlayıp uyanıyordu bir hafta sonra kafasını yan çevirip uyumayı öğrendi ondan beri asla sırtüstü uyumuyor dönüp uyuyor ama yüzünü çevirdiği için çok rahat uyuyor ( uyuduğunda 😂)

Mihriban Y. ..
21 Eylül 2025 08:17
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yapılabilecek pek de bir şey yokmuş kontrollü davranıp bebişin keyfi nasıl istiyorsa öyle uyumasına göz yumucaz😄