4.5 Aylık Gaz Sorunu

116 görüntüleme
S

Seda O.

14 Ekim 2025 14:13
4.5 aylık 5 gündür inanılmaz gaz sancısı var sab simplex kullanıyorum ama karnı hala hep şiş kakasını yapıyor ama gün aşırı gaz önceden çıkartırdı bu ara onuda rahat rahat çıkartamıyor gece uykularını çok etkiledi bu durum gece uykusuna 8de başlıyoruz yerine yatırdığımda 21 21.30 da uyanıyor karın ağrısı ile ve 23 23.30 a kadar uyuyamıyor sürekli ağlıyor ne yapma gerekiyor
C

Ceren G.

14 Ekim 2025 14:30
Gaz damlası olarak NBL probiyotik drop kullanıyorum ben bizde işe yaradı. Sabta kullanıyorum. Laktoz toleransı kaynaklı olabilir deyip relaktazta kullanmamı istedi doktor
S

Seda O.

14 Ekim 2025 14:33
Relaktaz gaz için mi verildi geceleri mi kullanılıyor
Tuba F.

Tuba F.

14 Ekim 2025 14:34
Bizimde 4. Ayda aşırı gaz sorunu başladı. Aynı sap simplex damla kullanmaya başladık ama çok iyi gelmedi gibi hala devam etti. Her akşam yatırmadan 1 saat önce beslenmeyi bitirip, karnına masaj yaparak gazını çıkardıktan sonra uyutmaya çalışıyorum,ılık suda da ovmak iyi geliyor. Ama bazen tekrar başa sarıyor, şimdi 5 aydayız bir tık kendi çıkarıyor gibi gazını, ne yaparsan yap o kendiliğinde geçme zamanına gelmeyince gaz sorunu çok zor oluyor
B

Betül ..

14 Ekim 2025 15:06
Biz de NBL probiyotik drop kullanıyoruz. Artık gerek yok diye bıraktım yine gazı arttı o yüzden tekrar başladım yani iyi geliyor bence
S

Seda O.

14 Ekim 2025 15:20
Doktora sormadan başlamak yanlış ama dimi doktor mu vermişti size probiyotik
B

Betül ..

15 Ekim 2025 12:46
Probiyotik kullanımının zararı yok diye biliyorum ama her probiyotik aynı değil sizin bebeğinizin sorununa göre en doğru olanı doktor verir o yüzden doktora danışın derim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir