4,5 Aylık Bebek Uyumuyor
78 görüntüleme

Kübra Ö.
8 Ekim 2025 08:27
Merhabalar 4 ay 16 günlük bebeğim var. Geceleri çok meme arıyor. tabi uyanmadan arıyor.gözleri kapalı ama parmak emiyor tüm gücüyle dönüyor ayaklarını vuruyor falan. Emdirmek için mecbur yanıma alıyorum Emiyor, emerken uykuya dalıyor. 1 saat sonra aynı döngü.. nasıl kesintisiz uyutabilirim. Biberon yada emzik almıyor. Sadece anne sütü.

Rasime Ç. ..
8 Ekim 2025 09:08
Kübra hanım merhaba benim bebeğim 3 aylık son bir haftadır aynı durum bende vardı her 1,5 saate bir uyanıyordu emmek için normalde uyku düzeni oturmuştu Osman hocanın videosuna denk geldim normal bu aylarda 7,8 saat kesintisiz uyuya bilir diyordu karnı tok altı temizse burun temizliğine dikkat edin diyordu rahat nefes alamıyorsa ara ara uyanır bende artık geceleri yatmadan burun temizliği yapıyorum ve gerçekten düzeldi havaların sogumasıyla hepimiz petekleri açtık odanın nem oranıda önemli burnu kuruyor olabilir birde bunları deneyin isterseniz 🌺

Kübra Ö.
8 Ekim 2025 09:14
Adanadayız hala pencereler açık yatıyoruz. Klimayı yeni kapadık :) ama nem makinası her daim çalışıyor. Burun temizliğine dikkat edeyim geceleri bakalım inş düzelir
T
Tuba B.
8 Ekim 2025 16:24
Bende de aynı durum var sabaha kadar yanımda kalıyor bebeğim yatağına koyunca 1 saat bile uyumuyor bazen 10-15 dakika sonra ağlamaya başlıyor süt istiyor