4,5 Aylık Bebek Gaz Uyku
90 görüntüleme

Sule D.
27 Ekim 2025 07:44
Dün gece hiç uyuyamadık sancılanıyor gaz çıkarmaya çalışıyor kasıyor kendini10 dk uyuyor sonra çığlık kiyamet uyanıyor zorlarsa iki pirtlatiyor ama devam ediyor aynı sorun. Diş çıkardık diş sancısı olduğunu düşünmüyorum tetagil gerekirse arada calpol veriyorum masaj yapıyorum damaklarına vs bu durumu yaşayan anneler var mı nasıl bir yol izlediniz ne iyi geldi bu arada kullanmadığım gaz damlası kalmadı diyebilirim masaj da yapıyorum dogdugundan bile gaz çilemiz bitmedi
İ
İrem A.
27 Ekim 2025 07:50
Aynı durumdayız 🤦🏻♀️

Emine S.
27 Ekim 2025 07:51
4 ay 1 haftalığız dün gece aynı şeyleri biz yaşadık alt dişimiz çıktı çıkacak Tetagil kullandım karanfilli o meşhur karışımdan yapıp masaj yaptım en son carpol verdim öyle uyuyabildi sonra gece 3 te bu sefer diş bitti gaz başladı evin içinde kucağımda 15-20 tur attıktan sonra gazını çıkara bildi gaz kemeri ile ve bebeğim dönebiliyor sorun şu ki uykusunda dönüp yüz üstü yatıyor

Sule D.
27 Ekim 2025 07:52
Ya Allah kolaylık versin bizlere nasıl sabahı ettik bilmiyorum müzik açıyorum uyusun diye kendi ağlamasından hicbisey duymuyor.

Sule D.
27 Ekim 2025 07:54
4 ay 14 günlük benim kızda. Bizimki ilk dişini çıkardı ikincisi da patladı geliyor. Hem erken çıkardı hemde su gaz bitmedi ne zaman bitecek bu çile bilmiyorum 😔 yüz üstü benimki de donuyor yatmıyor bagiriyor anca o şekilde
A
Ahsen B.
27 Ekim 2025 11:52
@Emine Savaş Bende karanfilli karışımdan verdim zeytinyağlı olduğu için sanırım bağırsakları çalıştırıp karın ağrısı yapıyor ben o yüzden daha vermiyorum. Yorumu görünce söylemek istedim.

Sule D.
27 Ekim 2025 11:53
bende ise yaramadı karanfil o yüzden vermiyorum

Emine S.
27 Ekim 2025 12:18
Nurse Harvey’s Dentigel bunu önerdi doktorumuz temiz içerikli diye en zor zamanımda bunu sürücem