4.5 Aylık Bebeğim Hala Dönmüyor
103 görüntüleme
E
Elifnur Ç. ..
5 Ocak 2026 07:43
Ne yaptıysam dönmüyor kafasını çevirmek kolay geliyor. İlgisini çeksin diye poşetlerle döndürmeye çalışıyorum yan tarafa bakınca değil başının üstüne doğru götürünce dönmeye çalışıyor ☹️ ellerini çırpıyor heyecanlanınca ama dönme isteği sadece kafasını yukarı kaldırınca oluyor

Özlem
5 Ocak 2026 07:49
Bedensel olarak dönmekten bahsediyorsunuz değil mi? Benim bebeğim de altı aylık yarım dönüyor daha yani tam manasıyla dönmüyor biraz kilosu var kolu altında kalıyor normal yani acele etmeyin sizde.
E
Elifnur Ç. ..
5 Ocak 2026 07:55
Evet bedensel olarak dönmüyor istekli gibi değil kilomuz normal ama yinede endişe ediyorum açıkçası

Özlem
5 Ocak 2026 07:59
Yok bence endişe edecek bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü her bebek aynı ayda aynı tepkileri vermek gibi bir kesim kavramı yoktur ortalama üzerinden söylenir her bebek kendine özgüdür. O yüzden bence acele etmenize gerek yok. Benim bebeğim altıncı ayda olmasına rağmen dönmüyor korkmayın derim ben.
E
Elifnur Ç. ..
5 Ocak 2026 08:02
Çok teşekkür ederim. Annelik farklı bir hismiş bize basit olan durumlar onlara zor karmaşık ve korku verici olabiliyor
İ
İrem
5 Ocak 2026 09:49
Daha çok erken bence de annesi hele ki endişe etmek için çok çok erken bildiğim kadarıyla :) insan anne olunca her şeyi dert ediniyor çok haklısınız benim bebeğim de 5 aylıkken tek tarafa dönüp 6 aylıkken şu an her yöne fır dönüyor :)) zamanı geldikçe hepsini yapıyorlar sağlıkla inşallah 🙏🏻