4 Bucuk Aylik ve Burun Tikanikligi Acilmiyor

119 görüntüleme
D

Dilara G. ..

7 Haziran 2025 17:37
Fizyolojik sıkıp cektik fakat uyurken horluyor resmen bir hiriltisi var ne yapabiliriz teşekkürler
S

Sevihan A.

13 Haziran 2025 08:06
Benim kızım da 4 aylık, neredeyse doğduğundan beri aynı durumu yaşıyoruz. Burnunun içindeki konkaları (burun eti yani) çok şiş. Alerjik bir ailenin çocuğu çünkü, biz de öyleyiz. Birkaç doktora sordum burnunu serum fizyolojik ile temizlemekten başka yapılabilecek bişey yok dediler, endişe etmememi söylediler. Ama hal böyle olunca kışın hastalık dönemi biraz zor geçicek dedi doktorumuz.
B

Beste E.

16 Haziran 2025 05:53
Bu sorun bebeğim 20 günlükken başladı 2 buçuk aylıkken bitti gitmediğim doktor kalmadı ciğerden ni geliyor diye çünkü artık gecdleri öksürmeye başlamıştı tıkanıklıktan.sonra burun temizliğini yanlış yaptığımı farkettim. 1-2 damla sıkıp çekiyordum.
Burun yıkama - hava nemlendirici - buhar verme üçlüsü 3-4 günde hırıltıyı geçirdi tamamen. İlk başlarda günde 2-3 burun yıkama 1-2 buhar yapıyordum. Şimdi 2-3 günde bir burnunu yıkıyorum gece uykusundan önce ama nemlendiricimiz hep açık. Bence en etkilisi burun yıkama + uyuduğu odaya nemlendirici ( eğer enfeksiyona bağlı tıkanıklık değilse)
D

Dilek Ç.

19 Haziran 2025 05:54
Beste Hanım merhaba bizde 105 günlük olduk hala devam ediyor eskisi kadar olmasada, burun yıkama nasıl yapıyorsunuz ?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir