4 Buçuk Aylık Doktor Ek Gıdaya Başlatmak İstedi

116 görüntüleme
S

Sevcan K.

21 Eylül 2025 12:50
Merhaba kızım 3.200 doğdu şuan 4 buçuk aylık 7350 kiloda sadece anne sütü alıyor 1 aylık kontrolünde en son 400 gr alması beklenirken 300 gr almış ve doktorumuz ek gıdaya başlayalım dedi yalnız kızımda zaten sindirim sorunu ve gazhala devam etmekte kakasını yaparken ve gazını çıkartırken çok ağlayıp zorlanıyor ek gıdaya başlarsak daha fazlası olmaz mı ?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

21 Eylül 2025 12:50
Beslenmesi mama mı?
S

Sevcan K.

21 Eylül 2025 12:51
Hayır anne sütü
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

21 Eylül 2025 12:54
Yazmışsınız zaten atlamışım kusura bakmayın,her besin gaz yapmıyor tatlı patatesle , havuçla tadımlara başlayabilirsiniz zaten doyması için yemeyecek hekiminiz bu ayda başladığına göre muayenede böyle olmasının doğru olacağına karar vermiş sadece tanımları gündüz saatlerinde verin ki gece sıkıntı yaşamayın
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

21 Eylül 2025 12:55
Bildiğim kadarıyla anne sütü alan bebeklerde 6 aydan önce ek gıda önerilmiyor tabi doktorunuz daha iyi değerlendiriyordur durumu.
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

21 Eylül 2025 21:27
Merhaba; ben ağırlık kazanımı ile ilgili bir problem görmüyorum. Persentılı gayet uygun. Lütfen ek gıdaya başlamadan önce ikinci bir doktordan görüş alın.
M

Melike B.

22 Eylül 2025 05:05
Benim bebeğim de öyleydi Sma comfort mama kullandım o gazını rahatlattı ve rahat kaka yapmaya başladı ayriyeten bende o zamanlarda ek gıdaya başladım bebeğim hiçbir sıkıntı yaşamadı tabi bebeğine göre değişir ki sen zaten bebeğini daha net tanırsın
S

Sevcan K.

22 Eylül 2025 18:18
Comfort anne sütünden çok uzakta bir devam sütü onu kullanmak pek istemiyorum :/

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir