4 Buçuk Aylık Bebeğimiz Gündüzleri Uyumuyor

105 görüntüleme
B

Bilge Y.

30 Ekim 2025 12:30
Bebeğimiz 4 ay 19 günlük. Gündüzleri 13.00 ila 18.00 arası uyutmakta çok zorlanıyoruz. Yeri geliyor 3-4 saat uyumuyor. Emmek istemiyor ama sadece memede emerek uyumaya başladı. Bu durum bizi korkutmaya başladı bu durum alışkanlık haline gelirse diye. Kulağını kaşıyor sürekli salya akıyor bolca ve Herşeyi ağzına götürüyor.Diş çıkardığından mı böyle yoksa biz mi bir yerde hata yapıyoruz tedirgin olmaya başladık. Fikri olan var mıdır? Gündüzleri nasıl uyutabiliriz? Sizce bu durum sonrasında da alışkanlık kalır mı?
B

Büşra T.

30 Ekim 2025 12:52
Atak donemı diş sıkıntısı da olabılır ayrıca
S

Safiye N. Ö. ..

30 Ekim 2025 13:50
4 ay uyku gerilemesinin olduğu bir ay çok normal benim bebeğimde 4 ay 18 günlük aynı şeyleri yaşıyoruz. Sonrasında düzelecektir.
B

Bilge Y.

30 Ekim 2025 18:30
Umarım geçer. Sallamayalım diyoruz ama atak dönemi diye sallamayı da bırakamıyoruz. Bakalım onu da bırakırız umarım atak geçince
M

Melike M.

31 Ekim 2025 01:18
Atak dönemi olduğu için huzursuzdur.Ama memede uyutmak konusunda siz benim yaptıgım hatayı yapmayın.Aynı sizin gibi düşünerek aman zaten huzursuz bırakalım nasıl isterse öyle uyusun dedik sonra önüne geçemedik tamamen meme kolik bi bebeğimiz oldu çıktı.Benim tavsiyem bir an önce yavaş yavaş memede uyumayı kesmeye çalışın.Sonrası çok daha zor oluyor inanın.Yaşamış biri olarak söylüyorum. @Bilge Yavuz
S

Seda B.

31 Ekim 2025 09:30
Merhaba benim kızımda bazı günler 7 8 saat uyumadığı oluyordu. Israrla sallamıyordum ama sallayınca uykuya rahat geçiş yapabildiğini farkettim. Bu sebeple artık inatlaşmıyorum
N

Nazo K.

31 Ekim 2025 17:57
Benim oğlum gündüz uykularına 6ncı ayda başladı diyebilirim çokta dikkat ettim ama ne yazık ki öncesinde bir düzen yoktu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir