4 Bucuk Aylık Bebeğim Her Uykuya Geçişte Ağlıyor

165 görüntüleme
Z

Zeynep E. B.

8 Ekim 2025 17:46
4 ay 20 günlük bebeğim 3. Ayından beri her gece uykuya ağlayarak geçiyor ben nerede yanlış yapıyorum bılmıyorum saatlerını duzenledım akşam 7.30 8 arasında uyuyor sabah 6-7 arası kalkıyor gün içinde toplamda 2 bucuk 3 saat kadar uyuyor her uykuya ağlayarak geçiyor ben nerde yanlış yapıyorum bılmıyorum cok nadir ağlamadan uykuya geçmesi her gece bu akşam acaba nasıl uyutucam duye dusunuyorum ya kolda ya ayakta ya beşikte sürekli sallama şeklimiz değişiyor lütfen yardım
B

Büşra T.

8 Ekim 2025 17:48
19 hafta atagı benim oğlan da sıkıntılı 4 buçuk aylık
Z

Zeynep E. B.

8 Ekim 2025 17:51
Ama bu bir haftadır böyle degılkı 3. Ayından beri çok az ağlamadan uyudugu sürekli her uyku öncesi sıkıntıya gırıtorum busefer nasıl uyutucam dıye
Ö

Özge Ş. G.

8 Ekim 2025 17:54
Oğlum da böyle 1 aydır hep ağlayarak uykuya geçiyor atak bence
Z

Zeynep E. B.

8 Ekim 2025 17:57
Uyku penceresıne dıkkat edıyorum gunduz 1 saat 20 dk yı aşmamsya çalışıyorum cok uykusu gelır uyumaz vuseferde dıye acaba yanlışmı yapıyorum beklemelimiyim
G

Gözde ..

8 Ekim 2025 18:29
4.5 aylık bebek 1.5-2 saat arasında uyumadan durabilir. 1 saat 20 dakika erken geldiği için uyutana kadar çok zaman harcıyor olabilirsiniz. O da uyumak istemediği için direniyordur. Bence uykuya biraz bekledikten sonra uyutmayi deneyin
B

Büşra T.

8 Ekim 2025 18:29
Uykusu gelınce bebekler gözünü ovusturur zaten uykusu geldıgını anlarsın sık beslenmekte isterler atak zamanı
Z

Zeynep E. B.

8 Ekim 2025 18:30
Ama bu uygulamada 1saat 15 dk yyanık kalabılır dıyor
G

Gözde ..

8 Ekim 2025 18:34
Benim kızım 5 aylık olacak kucakta uyutmuyorum artık yatakta okşayarak uyutmaya çalışıyorum uyuyabiliyor o şekilde başlarda zorluyor tabiki. Yüzüstü pozisyona alıyorum saçlarını okşuyorum kaslarını okşuyorum. Ağlarsa sırtından ısırıp sessiz sessiz oyun oynuyormuş gibi yapıyorum ya da elimi yatağı kaşıyormuş gibi yapıyorum. Yavaş yavaş sakinleşip uyutuyorum. Siz de deneyebilirsiniz belki daha kolay olur kucakta uyutmaktan
G

Gözde ..

8 Ekim 2025 18:36
Bizimki atak zamanı beslenmek istemiyor :) ne mutlu sık beslenme isteyen bebeği olan anneler. Bu arada ben uyku saatleri için uyuyanbebek adlı Instagram hesabini takip ediyorum. Buradakini bilmiyorum :)
L

Leyla E. A.

9 Ekim 2025 08:16
Benım de sürekli çok ağlayarak geçiyor yıldım artık nefes alamıyorum kıyamıyorum çok ağlıyorcanım açıyor 2. Aydan beri öyle kucakta uyuyor ama kafasını koyacagk yeri bulana kadar kıyamet korkulu rüyam gşbi uyutmak az önce nerde yanlış yapıyorum dşye kendi kendime söyleniyordum bende 3 aylık oldu şimdi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir