4 Aylık Yüz Üstü Yatarken Dönmüyor

196 görüntüleme
S

Sema E.

30 Eylül 2025 09:22
Merhaba bebegim 4 ay 6 günlük sırtustu yatarken hep sağına dönüyor ben yardımcı olarak soluna çeviriyorum birde yüz üstü yatarken dönmüyor henüz bu durum normal mi yoksa gelişimi gecikmis mi lütfen yanıtlar misiniz
E

Ezgi D.

30 Eylül 2025 10:12
Benim bebeğim de 4ay 24 günlük henüz dönemiyor. Ve uyurken de hep sağa dönüp yatıyor filan. Sanırım zamanla öğrenecekler
Ümran A.

Ümran A.

30 Eylül 2025 10:17
Benim bebeğim de 4 ay 21 günlük ve poposundan hafif yardımla anca dönüyor. Her bebeğin gelişimi aynı olmuyor,zamanla öğrenecekler inşallah
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

30 Eylül 2025 10:43
4 ay 28 günlük sırtüstünden yüzüstüne iki taraftan da çok rahat dönebiliyor ama yüzüstünden sırtüstüne henüz dönemiyor zamanı gelince onu da yapar.
T

Tuğba B. ..

30 Eylül 2025 10:57
6aylık olmak üzereyiz dönemiyoru z kilodan olabilir :)
E

Efsin

13 Ekim 2025 08:57
8 aylık hala dönemiyoruz
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

13 Ekim 2025 09:12
Merhaba öncelikle her bebeğin gelişimi farklı, her bebek kendine özel bunu unutmayalım 💕 bebeğinizin 6. Aya kadar dönebiliyor olmasını bekleriz. Dönme hareketi 7. Aya da sarkabilir 7. Ayda dönmüyorsa bir hekim muayenesi ile problem var mı diye bakmak gerekir. Şimdilik acele etmeyin dönmesine yardım ederek destekleyerek öğrenmesine yardımcı olabilirsiniz fakat zorlamayın 💕
E

Efsin

7 Kasım 2025 07:57
Hocam ne gibi sıklıklarla egzersiz yaptırmalıyı az mı çok mu yapıyoruz karar veremiyoru

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir