4 Aylık Saat Başı Emiyor

93 görüntüleme
G

Gamze Ş. ..

8 Eylül 2025 17:57
Emme süresinin biraz uzaması gerekmiyor muydu? Biz 2 saatte bir bazen saat başı emiypruz normal mi
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

8 Eylül 2025 18:07
Sütünüz yeterli ve doyuyor ise başka bir sıkıntı vardır bebeğiniz sakinleşmek için geliyordur doymak için değil . diş ağrısı,ortam sıcaklığı, dört ay atağı gibi
A

Aleyna D.

8 Eylül 2025 18:07
Normal mi bilmiyorum fakat bizde de durum böyleydi, memede uyumasının da etkisi vardı belki de. Katı gıdaya iyice alışmaya başlayınca sadece uyku öncesi ya da arada gelip emer oldu. Şuan 9 aylık ve ortslama 3-4 saatte bir emiyor
Ayşegül A.

Ayşegül A.

8 Eylül 2025 20:25
Haftaya 4 aylık olucaz.benim oğlan da doğduğundan beri 2 saatte bir emiyor.3 saat ve üstüne eğer dışarıdaysak keyfi yerinde olursa çok nadir istemediği oluyor.3 saate çıkması gerekirdi sanırım ama alışkanlık oldu galiba biraz da ben alıştırım diye düşünüyorum.hep 2 saat olunca emzirdim o da öyle olunca hep istemeye başladı.uyursa anca ozaman 2 saati geçiriyor.uyuyan bir bebek de değil yani nadir uyuduğu.son 1 aydır az emiyor 10 dkk bile sürmüyor bazen.az ama sık emen bir bebek dedi doktorumuz onun tercihi o yönde o zaman demişti.
İ

İrem K.

8 Eylül 2025 21:36
Benimki 40 gün boyunca neredeyse 24 saat memede durmak istiyordu sonra emziğe alıştırdım şimdi emziklr uyuyor memede uyumuyor böyle de emmesi azaldı zaten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir