4 Aylık Saat Başı Emiyor
93 görüntüleme
G
Gamze Ş. ..
8 Eylül 2025 17:57
Emme süresinin biraz uzaması gerekmiyor muydu? Biz 2 saatte bir bazen saat başı emiypruz normal mi

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
8 Eylül 2025 18:07
Sütünüz yeterli ve doyuyor ise başka bir sıkıntı vardır bebeğiniz sakinleşmek için geliyordur doymak için değil . diş ağrısı,ortam sıcaklığı, dört ay atağı gibi
A
Aleyna D.
8 Eylül 2025 18:07
Normal mi bilmiyorum fakat bizde de durum böyleydi, memede uyumasının da etkisi vardı belki de. Katı gıdaya iyice alışmaya başlayınca sadece uyku öncesi ya da arada gelip emer oldu. Şuan 9 aylık ve ortslama 3-4 saatte bir emiyor

Ayşegül A.
8 Eylül 2025 20:25
Haftaya 4 aylık olucaz.benim oğlan da doğduğundan beri 2 saatte bir emiyor.3 saat ve üstüne eğer dışarıdaysak keyfi yerinde olursa çok nadir istemediği oluyor.3 saate çıkması gerekirdi sanırım ama alışkanlık oldu galiba biraz da ben alıştırım diye düşünüyorum.hep 2 saat olunca emzirdim o da öyle olunca hep istemeye başladı.uyursa anca ozaman 2 saati geçiriyor.uyuyan bir bebek de değil yani nadir uyuduğu.son 1 aydır az emiyor 10 dkk bile sürmüyor bazen.az ama sık emen bir bebek dedi doktorumuz onun tercihi o yönde o zaman demişti.
İ
İrem K.
8 Eylül 2025 21:36
Benimki 40 gün boyunca neredeyse 24 saat memede durmak istiyordu sonra emziğe alıştırdım şimdi emziklr uyuyor memede uyumuyor böyle de emmesi azaldı zaten