4 Aylık Kafasına Vuruyor Dişlemi Alakalı

155 görüntüleme
Aleyna T.

Aleyna T.

18 Ekim 2025 17:39
2-3 gündür kafasına yüzüne ve kulağına vuruyor ve hep sağ taraf diş ağrısıyla alakalı olabilir mi yaşayan varmı ?
H

Hatice B. K. ..

18 Ekim 2025 17:55
Aynısını yaşadık sürekli kulağını çekiyordu başka belirti yoktu sonra doktorumuza söyledim tetagil verdi. Sonra sebebsiz ağlamalara başladı kulağını çekerek elleriyle yüzünü çizmeye vurmaya başlamıştı tetagil verdim sakinleşti. O süreçte karanfil kürü de yapıyordum dişlerine ama son radde çok ağlamaklı olunca tetagil işe yaradı çok şükür.
Deniz M. G.

Deniz M. G.

18 Ekim 2025 18:17
Benim bebeğimde diş çıkartıyor 5 aylık olacak. Özellikle emerken kafasına vuruyor. Muhtemelen dişle alakalı
Aleyna T.

Aleyna T.

19 Ekim 2025 13:14
Evet emerken yapıyor bende öyle düşünüyorum
Büşra D. .

Büşra D. ..

19 Ekim 2025 14:07
Benim bebeğim 4 ay 8 gün yaklaşık 2-3 haftadır hep sol kulağını koparacak gibi çekiştiriyor ve çok fazla gözlerini kaşıyor. Son 1 haftadır da emzik veya diş kaşıyıcı verdiğimde hep sol tarafına doğru götürüyor. Huzursuzluğu, durduk yere ağlamaları çok arttı. Zor bir süreç. Ben buz yöntemini okumuştum emzik veya kaşıyıcıları dondurucuda biraz soğutup veriyorum ama pek işe yaramadı şu an
Aleyna T.

Aleyna T.

19 Ekim 2025 14:24
Evet zeytinyağıyla karanfil kürünü deneyin bide belki o işe yarar onuda buzdolabında bekletiyorum ben çok huzursuz gece 2 saatte bir uyanıyor gündüz uykuları çok az çok zor bi süreç gerçekten
Derya Y.

Derya Y.

19 Ekim 2025 14:41
Nasıl bir kür aleyna hanım
Aleyna T.

Aleyna T.

19 Ekim 2025 14:43
Doğal soğuk sıkım zeytinyağının içinde 8-9 adet karanfil atıp buzdolabında 1 gün bekletip gün içinde damaklarına sürüyorum karanfili ezerek yapanlarda var ben karanfil ağır bişey olduğu için ezmeyerek yaptım yinede verdi aromasını
C

Ceren ..

19 Ekim 2025 14:46
merhaba benim kızım 4 ay 5 günlük kafasına vurmuyor ama kulağını çekiştiriyo ben sulu diş kaşıyıcıyı buzdolabına koydum soğuk bi şekilde biraz dişledi ama sevmedi emzik de tutmuyor havucu soydum bi parmak kadar soğuk onu da biraz dişledi anne sütünü dondurup vermeyi düşünüyorum bir de karanfil kürü deneyeyim
Derya Y.

Derya Y.

19 Ekim 2025 14:47
Yani bu kürü parmağımızla damaklarına süreceğiz dimi
Aleyna T.

Aleyna T.

19 Ekim 2025 14:53
Anne sütünü dondurup vermeyi bende düşündüm ama hasta olur mu acaba bilemedim tabi deneyin belki yarar
Evet az bisi damaklarına sürüyorum ben parmak diş fırçası var onunls siz elinizlede sürebilirsiniz .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir