4 Aylık Beslenmıyor

117 görüntüleme
A

Ayşe

7 Ekim 2025 13:07
Sagımla beslıyorum fakat son gunlerde beslenmek ostemıyor ben de uykuya dalınca verıyorum ama yıne de az beslenmeye basladı baska onerısı olanvar mı bu surecte atak dıye dusunuyorum cunku
Ş

Şeyma H.

7 Ekim 2025 13:18
Benimde öyle emmek istemiyor artıkpes ettim biberon verdim onuda almıyor 4 aylık galiba bu bi süreç 3. Aydan başladı ama son 1 haftadır asla beslenmiyor
R

Rumeysa K.

7 Ekim 2025 13:34
4. Ay atağına hoşgeldiniz :) Atak dönemi olduğu için red yapıyorlar biberon ucunu biraz tatlandırabilirsiniz ben öyle yapıyordum az az sık sık veriyordum
A

Ayşe

7 Ekim 2025 13:39
Nasıl tatlandırabılırız
B

Beyza ..

7 Ekim 2025 13:42
Sürekli teklif ediyordum uyudugunda veriyorum hiç pes etmedim sonrasında geciyor zaten
A

Ayşe

7 Ekim 2025 13:45
Sagımla beslemek bıraz sıkıntı bu surecte sonucta sagdıgımın vaktı gecıyor sıcak ıcemıyor bazen
R

Rumeysa K.

7 Ekim 2025 14:18
Ben çok hafif biberonun ucunu pekmeze bandırıyordum ( doktora da sordum hiç bir zararı yok hatta bir çay kaşığı mamaya da katabilirsiniz dedi)
A

Ayşe

7 Ekim 2025 14:42
4. Ayın basındayız olur mu kı
Z

Zeynep D.

7 Ekim 2025 20:28
Birebir aynı durumdayız bende sadece sağımla veriyorum aç olduğunu biliyorum ona rağmen benimle savaşıyor resmen atak döneminden kaynaklı en fazla İki hafta sürermiş diye duydum bol sabır gerekli biz annelere bu süreçte pes etme
A

Ayşe

8 Ekim 2025 05:17
Vallahı kafayı yıyecegım ucuncu ayın basından berı demır eksıkşıgınden ıstahsızdı basladık tam arttı derken atak baskadı ıstahlı ıstahlı kendı ıstegıye besleneyı ozledım yemınle bıktım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir