4 Aylık Bebek Tadım?
117 görüntüleme
E
Ecem T. K.
3 Eylül 2025 05:06
Merhaba kızım ayın 7sinde 4.ayını bitirecek. Doğum kilosu 2950 şuan ki kilosu 6500. Sadece mama ile besleniyor emmiyor destekli oturmaya kafasını dik tutmaya başladı. Alt iki dişi de 3.ayı doldurduğu gibi çıktı. Doktorumuz her şeyin tadına serçe parmak ile baktırın dedi. Bu durum bana hem hijyenik gelmedi hemde daha küçük olduğu için her şeyin tadına baktırmak doğru mudur?
E
Eda N. A. ..
3 Eylül 2025 05:15
Ne kadar çok besin tadarsa o kadar alerji riski ortadan kalkar öyle demişti doktorumuz bize. Ama tabiki 4 aylıkken değil 5 buçukta baslamistik biz cay kaşığı ucuyla
K
Kübra Y.
3 Eylül 2025 05:15
Merhabalar bende oğluma 4 aylıkken başladım tadıma. Doktorum eğer bebekler ısrarlı ise yemeye ben başlatıyorum demişti. Ben çay kaşığı ile veriyordum ilk başta şimdi kaşık sipariş ettim onlarla veriyorum. Şuan 6.5 aylık oğlum
E
Ecem T. K.
3 Eylül 2025 05:53
Yanıtlarınız için teşekkür ederim 🙏
C
Cennet K. ..
3 Eylül 2025 05:53
Doğum kilosunun iki katına ulaşınca öneriyorum ben demişti doktorum ama tabiki kafasını tutması ve mama sandalyesinde oturması da önemli ama bizim doktorumuz tadım değil de 4. Ayda yoğurt verebilirsin demişti ilk gün 1 çay kaşığı 2. Gün 2 çay kaşığı gibi yavaş yavaş arttır demişti
C
Cennet K. ..
3 Eylül 2025 05:54
Alerji riski ve neyin alerji yaptığını tespit için de ilk 3 gün kuralı önemli tabi
E
Ecem T. K.
3 Eylül 2025 07:30
Ek gıda ya 6 da başlayacağız dedi ilk 3 gün kuralını o zaman yapacakmışız bu sadece ufak tadımlarmış