4 Aylık Bebek Gece Uykusu
75 görüntüleme
Ş
Şerife E.
23 Ekim 2025 19:01
Bebeğim bu hafta 4 aylık olacak, akşamları 8 gibi emzirip uyutuyorum , gece emzirmesi yapıyorum genelde iki defa , emzirme yapmayan var mı ? Bebeği hiç uykusundan rahatsız etmesem bir şey olur mu
G
Gökçin N.
23 Ekim 2025 19:06
Benimki de 4aylık genelde o beni rahatsız ediyor emmek için :)Şaka bir yana ben özel olarak uyandırmıyorum,kendi uyanıp sesler çıkarımaya başlıyor,hareketleniyor. Bu benim için emzirme alarmı oluyor. Sizinki uyanmıyorsa,uyandırmayın. Osman bey 8-9 saat uyanmadan uyuyabilir demişti 90günü geçen bebekler için.
İ
İrem
23 Ekim 2025 19:12
Uyuyorsa uyandırmamak lazım artık benim bebeğim de 4 buçuk aylık. 3 aylıktan itibaren uyandırmıyorum acıkınca o uyandırıyor beni gökçin hanımın dediği gibi :)
D
Dilara K.
23 Ekim 2025 19:20
Benim ki yarın 4 aylık olacak nerdeyse 2 aylıktan beridir uyandırmıyorum geceleri şuan genelde 2 kere uyanıyor emmek için ama alışıyorlar biz uyandırdıkça bence o yüzden artık onlar uyanmadıkça biz uyandırmamalıyız 🥰
Ş
Şerife E.
23 Ekim 2025 19:29
Çok teşekkür ederim 🌸Bazen bizim de anlattığınız gibi oluyor kendi kendine hareketleniyor o zaman alıp emziriyorum ben de ama uyanmazsa rahatını da hiç bozmayayım bundan sonra:)