4 Aylık Az Kilo Alımı ve Gaz Sorunu

114 görüntüleme
Eda C.

Eda C.

18 Kasım 2025 11:12
Merhaba bebeğim 3. Ayda vücudunda kuruluklar vardı Dr bioderma kullan dedi kullandık geçmedi bugün de 4 aylık oldu kontrole gittik Dr baktı normalde her ay 1 kilo alan bebeğim bu ay sadece 200 gram almış ama aşırı kusan ve şiddetli gazi olan bi bebek doğduğu günden beri böyle kilo kaybı da işin içine girince alerjik olabilir dedi yeşil alan açtı sadece anne sütü alıyor bu arada hiç mama içmedi Dr emzirmeye devam et dedi başına böyle bişey gelen var mı
Ş

Şeyma ..

24 Kasım 2025 06:46
Merhaba yeni gördüm mesajınızı, benim kizimda 5 aylık kuruluk disinda ayni sorunlarıyaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz, şiddetligaz krizleri, gazini kendi cikaramiyor az kilo alıyor kusma var mukuslj kaka da var, alerji testi yapildi bize anne sutune ek mama başladık. Alerji testi negatif geldi bizim bilmiyorumne olacak.
Eda C.

Eda C.

24 Kasım 2025 06:56
Çok geçmiş olsun şuanda bizde aynı şekilde bakalım aralık 4 de Sivas'a götüreceğiz alerji doktoruna ne diyecek merak ediyorum açıkçası
Ş

Şeyma A.

24 Kasım 2025 07:13
Bende de aynı durum mevcut Kabızlık,cilt kuruluğu,meme reddi... Her ay 1000-1500 gram alan bebeğim bu ay(4.) 400 gram almış. Mama almıyor,yeşil mukuslukaka var.
Ş

Şeyma ..

24 Kasım 2025 08:08
Sizlere de gecmis olsun. Bizim anlamadığımız tamam cok gazlıbir bebek ama 5 aylik nasil kendisi çıkaramaz, uyuyamiyor gazdan, surekli tepiniyor, 4. Ayda gaz biter diyorlardı 5. Aydayiz ayni şiddetle devamediyor, alerjisi de yok gozukuyor o zaman kaka neden mukuslu kafamızcok karıştı, bizde cilt kuruluğu yok. Kilo alımıda doğduğundan beri azdı.
G

Gdkmc

24 Kasım 2025 08:16
Merhaba bebekler sadece ilk 2-3 ay ortalama 1 kilo almaları lazım daha sonr her ay yine ortalama 500 gram diye biliyorum @şeyma Aktaş

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir