4 Aylık Asla Uyumuyor

67 görüntüleme
A

Ala M.

30 Ekim 2025 17:38
Merhabalar bebeğim 4 aylık 6 günlük gece uyumuyoryani tüm sinir sistemim bozuldu geçecek ama me zaman mahvoldu,akşam uykusu bitiyor em geç 6 buçuk gibi ama yani sonrası tam bir korkunç çığlık kıyamet ağlıyor uyumuyor uykuya geçiremiyorum saatlerce belim ağrıyor psikolojim mahvoldu gerçekten akşam olsun istemiyorum artık yok mu bunun bir çözümü düzeni ortam ısıs, ışığı her şeyini ayarlıyorum burnu temiz altı temiz yani he eşey tam olması gerektiği gibi
G

Gözde K.

30 Ekim 2025 17:50
Benim bebeğimde 4 ay 3 günlük.. normalde uyku gerilemesinin 10 gün sürdüğünü söylüyolar amane 10u.. asla bitmiyo.bende akşam olsun istemiyorum gece uyjuya hasret kaldığıma mı yanayım meme reddi oldu ona mı? Bende bütün ortam koşullarını sağlıyorum rutinlerini aksatmıyorum hiç bişe kitapta yazdığı gibi olmuyo.ne yaparsam yapayım uyku yoook..
Z

Zehra Ç.

30 Ekim 2025 17:52
Bizim 1,5 ay sürdü. Doktorumuzda 1 ay civarı demişti öyle hemen bitmiyor ama bitiyor.. ben çığlık çığlığa ağlıyordum artık delirmek üzereydim çok çok zorgeçti ama geçti emin olun 1 ay kadar sabredin. Rabbim kolaylık versin bebek çok zor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir