4. Ayda Devam Eden Gaz Problemi
80 görüntüleme
Ş
Şeyma ..
3 Kasım 2025 13:15
Merhaba bebegim 4 ay 7 günlük hala asiri gazlı doktor sut alerjisi mi acaba diye dusunup bana diyet verdi ama hala cok gazlı bir de cok
kusuyor neden kaynaklanıyor olabilir bunu yaşayan var mi
kusuyor neden kaynaklanıyor olabilir bunu yaşayan var mi
D
Dumuğ D. ..
3 Kasım 2025 13:30
Probyotik kullandınızmı
H
Hatice B. K. ..
3 Kasım 2025 13:31
Benim bebeğim de 5 aylık hala gaz sancısı yaşıyoruz tabiki eskisi kadar değil ama gazını çıkarınca ara ara ağlıyor yine. Ama süt alerjimiz yok gaz sancısı harici başka belirtimiz yok.
Ş
Şeyma N. P.
3 Kasım 2025 13:32
Gazı çıkaramadığında da kusma yapıyor, bazı bebeklerde altı aya kadar sürüyormuş gaz. Ben üç aylık olduğunda kakao çikılata kola ve turşu tüketmeye başlamıştım. Sanki bunlar hala gaz yapıyor gibi geldi
Ş
Şeyma ..
3 Kasım 2025 13:32
Evet kullandık. O kadar gazlı ki surekli uyaniyor bu yüzden, agliyor, yediklerime de dikkat ediyorum aslinda ama anlamadik. Doktor bu ayda geçmesi gerekirdi dedi. Geçmediği gibi şiddetli devam ediyor
L
Leyla E. A.
3 Kasım 2025 14:00
Merhaba şeymahanım bizde 4 aylık olmak üzereyiz aynı şekilde bizde de devam ediyor gaz hatta sanki daha da arttı gibi sadece gazdan dolayı alerji olucagını düşünmüyorum ben şahsen 4. Ay ataklarında kusmalarda da artış olabiliyor muş biz kusmalar aşırı arttı diye Dr a gittik idrar kültürü verdik üreme çıktı antibiyotik kullandık telrar verdik üreme çıktı Dr sonuç yanlış olabilir nefrolojiye gidin dedi biz başka bi çocuk Dr una gittik idrar sondası ile kültür verdik sonuç temiz çıktı velhasıl kusma sebebi bulamadık geçer diye bekliyoruz

Tuba F.
3 Kasım 2025 14:15
Bizim de 4. Ayda aşırı gaz ve ağlama vardı 6. Aya gelince geçti