4 Ay Uykuya Geçişte Eee Yapıyor
83 görüntüleme
G
Gamze ..
11 Eylül 2025 16:52
Bebeğim 4 aylık dün aşı yapıldı 4. Ay aşıları. Ateşi olmadı max 37.5 oldu oda ateşten sayılmıyor ama yine de huzursuz ediyor bebekleri. Dün geceden başlayan uykuya geçişlerde eee eee deyip duruyor birazda huzursuz gibi sadece kucakta duruyor bu davranışı normal mi korkulacak bir durum mu yaşayan var mı tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
N
Nurten
11 Eylül 2025 17:02
Aşıdan sonra ateş olmasada ağrı olabiliyor bebekler huzursuz oluyor o yüzden ağrı kesici ve ateş düşürücü verilebiliyor
A
Asude
11 Eylül 2025 17:03
Merhaba Gamze Hanım, benim kızımda tam o aylarda uyurken eee eee diye bağırmaya başladı. Hatta uykuya direnme, uykuya geçerken ağlama, kucakta uyuma gibi şeyler vardı. 4.ay atağından olduğu söyleniyor. Direnci zamanla geçti, şuan 6.5 aylık hala arada eee eee yapar. Korkulacak bir durum yok bence. 😊 Sağlıkla büyüsün. ❤️
G
Gamze ..
11 Eylül 2025 17:23
Nurten hanım sanırım ağrı kesici vereceğim bu hali çok yıpratıcı onun için de çok zorlayıcı belliki. Cevabınız için teşekkür ediyorum ❤️🥰
G
Gamze ..
11 Eylül 2025 17:25
Asude hanım gerçekten rahatladım mesajınızı görünce bayağı huzursuz birkaç gün geçiriyoruz uykuya direnme uykuya geçişte sesler çıkarma eeee gibi. Gündüz uykuları yarım saat. Gece uykuları çok düzensiz gözü kapalı ama mızmızlanma var sürekli pozisyon veriyorum beş dakika susar yine aynı. Umarım bu dönemi kolay atlatırız. Cevabınız için çok teşekkür ediyorum ❤️🥰
H
Hülya A. ..
11 Eylül 2025 17:26
Benim bebeğim de 4 buçuk aylık yaklaşık 10 gündür falan uykuya geçerken eeee eee yapıyor :) muhtemelen beni taklit ediyor ben de ninni söyleyerek uyutuyorum çünkü. Çok normal bu davranışlar şu an yapma zamanları zaten. Sizin aşıyla denk gelmiş olması biraz düşündürmus olmali ama korkulacak bişey yok. :)
G
Gamze ..
11 Eylül 2025 17:40
Hülya hanım bende sürekli ninniler söylüyor eee seslerini çıkarıyorum dediğiniz gibi olabilir en ufak şeyden şüphe eder oldum annelik çok zormuş 🥹 cevabınız için teşekkür ediyorum normal davranış olması içimi rahatlattı ❤️ sizlerinde bebekleri sağlıkla büyüsün 🥰