4 Ay Uyku Problemi

68 görüntüleme
M

Merve Ç. P.

22 Ekim 2025 17:23
Bebeğim 4ay 8 günlük geceleri 40 dk saatte 1 bir uyanıyor sürekli her defasında emzirmemeye çalışıyorum ama emmeden uyumuyor meme reddimiz var sadece uykuluyken emiyor o yüzden mecburen emerek uyutuyorum tam dalmadan koymaya çalışıyorum ama bu ara fayda etmiyor 40 dk bir uyanıyor geriye dalması çok uzun sürüyor sürekli ağlıyor gündüzleri huysuz mızmız artık aşırı yorulmuş durumdayım uykusuzluktan zona oldum acaba bu dönem geçici mi eskisi gibi uyuyor mu çünkü 3 aylık ken 3 saate bir uyanır emip hemen geri uyudu
İ

İ.E.

22 Ekim 2025 17:40
4.ay atagi annesi en uzun ve en zorlayici ataklardan biri bence. Uyku gerilemesi oluyor. Benimki gozleri kapali uyurken uyumamak icin direnirdi. Surekli hıııhııı sesi cikarir sadece uyurken susar, asiri huysuz ve mutsuz bir bebek olmustu o donemde. Gececek hepsi bilerek yapmiyolar diye kendinize surekli hatirlatmaya calisin. Cunku biliyorum insanin sınırlarının zorlandigi bir surec.
M

Merve Ç. P.

23 Ekim 2025 02:53
Peki ne kadar sürmüştü acava

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir