4. Ay Meme Reddi
113 görüntüleme
M
Merve N. K.
31 Ağustos 2025 19:11
Bebeğim dört aylık daha önce hiç meme reddi yapmadı ısrarla emmek istemiyor memeye gelince çok ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum emzirmeye devam etmek istiyorum

Çağla
31 Ağustos 2025 19:32
Tam ben bu konuyu acacaktım szın konuyu görfum, özellikle gunduz hıc emmek istemıyo.uykukuyken verirsem emıyo ama gunduz cok zorlanıyorum mama takvıyesı yapıyorum bazen.atakmı acaba ne zaman gecer
L
Leyla E. A.
31 Ağustos 2025 19:33
,duş aldırın(ten tene temas da yapabilirsiniz ) ,ayakta ya da yatarak deneyin evde biri varsa bi onun kucağına verin sakinleşince tekrar deneyin bizim stres seviyemizde etkiliyor ,gaz ,ateş vs bu gibi durumları eleyin
M
Merve N. K.
31 Ağustos 2025 19:34
Her şeyi deniyorum ne yapacağımı şaşırdım gündüz aşırı yapıyor gece yine biraz emiyor stres yapmamak elde değil beslenemiyor aç kalacak diye korkuyorum mama verince tamamen bırakır diye de korkuyorum

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
31 Ağustos 2025 20:27
Dördüncü ay atakları genellikle geçici süreçlerdir. Bunu bilerek sakin bir ortamda bebeği zorlamadan sık sık teklif etmeye çalışın ,dikkatini dağıtacak insan ve çevreden uzakta deneyin . sütünüzü sagarak kaşık biberonla verebilirsiniz ama normal biberon meme reddini derinleştirebilir doğru ürün seçmeye dikkat edin
M
Merve N. K.
31 Ağustos 2025 20:28
Gerçekten çok zor bi süreç umarım çabuk geçer emmeyi bırakmasından çok korkuyorum