4. Ay İçin Tecrübeli Anneler Bakabilir mi

179 görüntüleme
İ

İrem E.

24 Ağustos 2025 15:07
Bebeğim 4 ay 5 günlük yaklaşık 10 gündür gündüz uykuları kısaldı maksimum yarım saat 40 dakika uyuyor ve o uykuya geçerken de türlü türlü yol deniyorum . Uyku uyanıklık sürelerine dikkat ediyorum yormamaya çalışıyorum. Uykuya dalar gibi olduğunda da hemen yatakta dönmeye başlıyor ve kendini uyandırıyor . Geceleri de aynı şekilde belirsiz bir saatte uyanıp uyumak istemiyor . Sorum şu bu düzene girecek mi girecekse ne zaman girecek gündüz 1 saat 1 buçuk saat gündüz uykusu ne zaman yapacak 4. Ayı atlatmış anneler yazarsa sevinirim
A

Asel

24 Ağustos 2025 16:01
Bebeğim 4 ay 10 günlük bizde aynı durumdayız 4. Ay atağı deniyor uyku gerilemesi sık yaşanan bir durum geçici lütfen bol sabirli olun ve bu hallerinin tadını çıkarın 🌸 çığlık atmayı öğrendiği için gece uyanıp çığlık atıyor ben uyutmaya calisincada bana bakıp gülüyor o an uykusuzlukla sinirliydim ama şu an çok gülüyorum bu duruma😄
M

Merve

24 Ağustos 2025 16:04
Kızım 5.ayını bitirdi hala gündüz yarım saat uyuyor buna ek olarak gece uyanmaları arttı uyanık kalıyor gece
G

Gizem K.

24 Ağustos 2025 16:13
5 ay 15 günlük, rutinlerine devam ettim aynı uyanıklık süresinde tutmaya çalıştım aynı saatte gece uykusuna yatırmaya çalıştım, uyumakta çok zorlandığında kucağımda uykuya geçirdim, şimdi daha uzun gece uykuları da gündüz uykuları da, pes etmeyin rutinlerinize devam etmeye çalışın zamanla düzeliyor korkmayın. Fakat her yeni şey öğrendiklerinde uyuma istekleri azalıyor🥲 büyüdükçe de şükür ki yeni şeyler öğreniyorlar , yani her geçen ay uyku süresi artacak demek de yanlış olur🥲
H

Hülya N. İ.

24 Ağustos 2025 16:56
Bu 4.ayi cok agir atlattik ama sunu soyleyebilirim geceseye kadar ne yapsam ise yaramaadi tam bir zulumdu 1 bucuk saat sallayip 20 dk uyudugunu bilirim sadece ama geçecek gerçekten ve daha iyi uyumaya başlıcak su an 6 ay olmak uzere bir mucize degil ama o gunler gubi de degil umudunu kesme geçiyor ayni kalmicak
M

Merve

24 Ağustos 2025 17:38
5 aylık olup bu durumu yaşayan anneler var mı ? Benim kızım asla gece uyumuyor yani uyanıyor 3 4 saat uykusuz kaldığını bilirim kendi kendine uykuya geçmesini beklemiyorum zaten sallıyorum asla olmuyor. Çıldırmak üzereyim
A

Asel

24 Ağustos 2025 19:15
Doktorumuza bu soruyu sorduğumda rutini var mı diye sormuştu Merve hanım duş inanın ki çok rahatlatıyor bir melodi ılık bir duş ya da bir yürüyüş
H

Habibe S. ..

24 Ağustos 2025 21:20
Geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor. Benim bebeğim de 4.ayda aynıydı şuan 7 aylık şimdi de geceleri sık uyanıyor😅
P

Pelin I.

25 Ağustos 2025 04:28
5. Aya girdik eski düzene döndük. Kısa uykular gece uyanmalar çok azaldı. Bu süreçte düzeni bozmamaya çalıştım uyandığında odadan çıkarmadım ışık açmadım sessizliği bozmadım. İki hafta zorladı sonra yavaş yavaş düzene döndü.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir