4. Ay Huzursuzluğu
115 görüntüleme
Y
Yusra ..
31 Ekim 2025 15:56
Bebeğim 4. aya girmesiyle birlikte inanılmaz değişti. Aşırı huysuz, sürekli ağlıyor ve mamayı zorla içiriyorum ama çok az içiyor. Geçen aydan bu aya sadece 200 gram aldı, boyu da hiç uzamadı. Bu durum beni gerçekten çok üzüyor. Doktor normal dedi ama içim rahat değil.
Sizce bu dönemde böyle bir durgunluk ve huysuzluk normal midir, yoksa altında başka bir sebep olabilir mi?
Sizce bu dönemde böyle bir durgunluk ve huysuzluk normal midir, yoksa altında başka bir sebep olabilir mi?
B
Büşra T.
31 Ekim 2025 16:00
Atak dönemi az az sık sık besle gıdasız kalmasın maalesef zor 4.ay atagı 1 aydan fazla sürdü benım kı uyku gerılemesı de yapar

Gizem K.
31 Ekim 2025 16:38
Benim bebeğimde şuan 4. Ayın da ve uyku düzeni mahvolmuş durumda kendi kendine zamanda geçirmiyor hep ilgili istiyor bu ay böyle maalesef memede ağlıyor uykudan ağlayarak uyanıyor
D
Damla B.
31 Ekim 2025 17:28
Benim kızım da 4.ayda 200 gram aldı ve huysuz olmaya başlamıştı. Şükür atlattık 5.aya geldik düzgün kilo aldı.merak etmeyin zor da olsa geçiyor
S
Sevda
31 Ekim 2025 17:31
@Yusra hanım merak etme bu konuda tek değilsin bende aynı durumu yaşadım ve yaşayanlarda var tabi doktor kontrolüne götür ağlaması başka birşey mi diye belki altında bilmediğimiz sebeb yatabilir de ben böyle bir durum yaşadığım için ilk doktora götürmüştüm gazdan dolayı dedi ama atak dönemi işte sadece uykusu gelmeye yakın yatırmalısınız yoksa uykusu kaçtığı an felaket koparır 😄 bende bunu geç fark ettim o yüzden uyku anını yakalıp hemen uyuytum ve böyle bu durumu böyle atlattm
E
Elif N.
31 Ekim 2025 17:34
Hepsini biz de yaşadık. Resmen karakteri değişti. Kilo alımı da yavaşlamıştı, doktorumuz gelişimi çok iyi kiloya takılmayın, olur bazen öyle demişti .Biraz uzun bir atak ama geçiyor, kolaylıklar diliyorum.