4 Ay Atak Mı??

99 görüntüleme
G

Gözde K.

28 Ekim 2025 13:49
Oğlum 4 aylık. Son günlerde meme reddi yaşıyoruz, sadece çok uykuluyken kısa süre emiyor. Gündüz uykuları çok bölük, genelde ancak ayağımda sallayarak uyuyabiliyor ve kısa sürede uyanıyor. Gece ise özellikle 03:00’ten sonra sık sık uyanıyor, 05:00’ten sonra da neredeyse hiç uyumuyor.
Hem o hem ben artık çok yorulduk. Artık uyumamaktan hasta olacağım stresten ve bebeğimin gün içerisinde emmemesinden de sütüm azaldı..Benzer bir süreç yaşayan ya da bu dönemi atlatmış olan var mı? Siz nasıl başa çıktınız, neler işe yaradı? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 🌿
B

Büşra T.

28 Ekim 2025 13:56
Büyüme atagı geçici sabırlı ol ben 5 aya kadar cektım hala bıle uykuya dalmakta özellikle akşamları sıkıntı var dıger beslenme problemlerı hepsı düzeliyor
B

Büşra T.

28 Ekim 2025 13:58
Bebegın emmıyorsa sütünü sagsan aslında kesılmesın sütun kasık biberonla verırdın az az içmıyo dıye korkma azda olsa ver sureklı
G

Gözde K.

28 Ekim 2025 14:00
Sadece uyku halinde emzirebiliyorum gün içerisinde fırsat bulabilirsem sağım yapıyorum ama öyle çok gelmiyo.mamayı normal biberonla veriyorum kaşık biberona mı geçmeliyim? Bu süreçler geçmeyecek hiç bitmeyecek gibi geliyo.. gece sık sık uyanıyo 3-4 ten sonra uyumuyo ve hep huzursuz 🥺🥺
İ

İ.E.

28 Ekim 2025 14:12
Atak donemi maalesef bu atak da en uzunu ve yorucusu bence. Yemez icmez uyumaz. Gozleri kapali uyurken uyumamak icin aglar direnirdi. Sabah kalktigi andan yatana kadar hııhıı sesi cikarir mutsuz bir bebege donmustu. O sesi duymaktan artik tansiyonum yuseliyordu. Sabah 4de uyanir bir daha uyutamazdim. Bir sure sonra uyutmaya calismaktan vazgectim. Baktim ona da bana da iskence oluyor yatakta yanima aldim agzina emzik verdim done done bir sure sonra uykuya dalmaya basladi. Belki o yuzdendir bilmiyorum 4.aydan sonra sallayarak uyumayi birakti. Kucakta mayistirip yerine koydum bazen uyuyamadi hafif sallayip yine yerine koydum oyle oyle alisti kendi yatmaya. Donem donem istahinda uykusunda duzen bozuluyor. Kotu haber tellali olmak istemem ama 6 8 ay arasi gece uyanma krizleri de olabilir ama gececek hepsi biraz sabir.
G

Gözde K.

28 Ekim 2025 15:17
Sizin ne kadar sürmüştü atak?
G

Gözde K.

28 Ekim 2025 15:20
Gerçekten mutsuz bir bebek ve bende çok üzülüyorum öyle oldukça.. yanımda öylece durmasına da müsade ettim ama bi süre sonra huysuzlanıp ağlamaya başlıyo sonra hiç sakinleştiremiyorum.. off gerçekten çok zor ve tükeniyo gibi hissediyorum kendimi sanki hiç geçmeyecek gibii..
B

Büşra T.

28 Ekim 2025 15:32
Çok yorucu ama rahatladıgın zamanlar olacak sürekli böyle devam etmeyecek kaşık bıberonu sen emzırdıgın ıcın soyledım dıger bıberon meme reddı yapıyo
İ

İ.E.

28 Ekim 2025 15:51
Walla huzursuluklari 3.5ayda basladi 5.aya dogru biraz azaldi. Yaklasik 1.5, 2 aya yakin cektim ben. Ama her bebek ayni degil bazilari kisa bazilari hafif tepkiler veriyor. Benimki ters cikti.
G

Gözde K.

28 Ekim 2025 16:16
Teşekkür ederim önerileriniz için 🌸✨

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir