4. Ay Atağı ve Uyku Gerılemesı Yasayan Anneler Yardım
236 görüntüleme
E
Edanur D.
4 Ekim 2025 20:12
3 ay 20 gunluk 3. Ayından berı uykuya dalamıyor son 3 4 gundur 7.40 gibi uyuyor saat 10 11 e kadar sureklı parça parca uyuyor dalamıyoruatağa koyduğum an uyanıyor kucağıma aldığım an dalıyor. Çok yıpratıcı ne zaman geçecek 4. Ay atağı yaşayan anneler bilgi verebilir mi

Yaren T.
4 Ekim 2025 20:21
Bizim de 3. Ayda başladı artarak devam etti 3-4 hafta kadar sürebiliyormuş uyku gerilemesi direkt emmeyi reddetme huzursuzluk kucaktan inmeme gece çığlıkla uyanma gibi problemlerimiz var 4 ay 5 günlüğüz
A
Ayşe N. C.
4 Ekim 2025 20:43
Çok zor arkadaşlar yıpratan en zor atak belli bir süre sonra geçiyor
G
Gülcan Ş.
4 Ekim 2025 21:29
Bizde 3 ay 26 günlüğüz ama 3 ay 20 günlükken çok güzel giden rutinlerimiz mahvoldu üstüne diş sancısı eklendı uyku uyumuyoruz hamdolsun 2.cocugum her türlüsü zor Allah yardımcımız olsun 3 yaşına gelıncw meyvelerini yicez 😂😂
E
Edanur D.
5 Ekim 2025 01:56
Demeyin Gülcan hanım en güzel bebeklikleri böyle mi olacak 🥲
G
Gülcan Ş.
5 Ekim 2025 18:26
Gerçekten ikinci çocuğum bu benim büyük kızım 4 yasina girecek 1 ay sonra ama yenidogandı gazdı kolikti bitmek bilmeyen atak haftası meme reddi uyku gerilemesi ek gıda diş haftası dil sancısı ek gıda reddi hastalıktı derken 4 yaşına giriyor kızım valla en rahat ettıgım dönem 2 buçuk yaş sonrasıydı 😂😂 şimdi 4 aylık bebegım var çarkı başa sardık her bebek farklıdır kimisi rahat büyür kimisi zorluklarla büyüyor Rabbim sağlık sıhhat huzur versin inşallah hepsıne ama büyüyorlar gerçekten gün gelecek anne beraber yemek yapalım diyecekler
M
Melike E.
5 Ekim 2025 22:39
Çok yoruldum gerçekten çok zor 3 ay 20 günlüğüz bizde çok ama çok yoruldum istediği kadar yaramazlık yapsın istediği kadar hareketli olabilir ama bu uykusuzluk bana çok koyuyor ki ben migren hastasıyım uykusuzluğa dayanamıyorum insanlar birşeyler soruyor cevap veremiyorum kafası çalışmıyor ki insanın nasıl cevap vereyim
H
Hilal
6 Ekim 2025 01:43
Benim bebegim de 3.5 aylık gaz sancisi var ilk günden,ama bu ay gece uyanmalari daha arttı.bacaklarina karnina doğru çekiyor, kafasini sağsola çeviriyor sürekli ve uyaniyor. Parmakları da damaklarinda sürekli. Yani gaz mi dişmi 4. Ay atağı mi bilemedik.her gece ilk 3 saat uyuyor sonra saat başı kalkiyor. Hadi kendimden geçtim de hiç uykusunu alamiyor. Uykulu uykulu uyanip agliyor mecbur emziriyorum o da daha çok gazyapiyor kısır döngüye girdik 😢gittiğI’m doktorda kolik yapacak birsey yok dedi . Kolik damlasi da vermek istemiyorum full kimyasal.
Masaj ve bacak hareketi yaptiriyorum. Ayni durumda olan ve çözüm bulan var mi ?
Masaj ve bacak hareketi yaptiriyorum. Ayni durumda olan ve çözüm bulan var mi ?
E
Edanur D.
6 Ekim 2025 03:29
Hilal hanım benım bebeğim de kolık. Damla kullandık bir de kolık anında bacaklarını karnına katlayıp kucakta gezdırıyorduk (cenın pozısyonu gibi) çok faydasınıgördük dr önermişti. İlk 3 saat uyuyup sonra uyanma bizde de var yatağa koyunca da uyanıyor