4. Ay Atağı mı
144 görüntüleme
I
Irem
8 Eylül 2025 14:52
merhaba 3. ayın bitmesine 3 gün var ama bebeğim bi kaç gündür zor uyumaya memeyi reddetmeye başladı gündüz zor emiyor yatmak istemiyor kucak istiyor ama gece uykuda alıyor 4. ay atağı mıdır yoksa başka bi sorunu mu var çözemedim bu kadar erken yaşayan oldu mu
N
Nurten
8 Eylül 2025 15:01
Benim bebeğim 109 günlük ve 7 gündür huysuzluk var uyku uyumuyor eskisi gibi ve baktığımda arak haftasıymış. Ve atak 35 gün falan sürüyormuş bilginiz olsun.
E
Ezgi E.
8 Eylül 2025 15:04
Benim bebeğimde öyle. Evin içinde yürüyerek memeyi tutturuyorum, bir iki dk dolaşıp sonra oturuyorum :) bazen pozisyon değiştiriyorum ya da diğer memeyi veriyorum. Her istediğinde kucağıma alıyorum, ağlayıp huzursuzlanmasın diye. Uykuları da azaldı, ama zorlamıyorum keyfi yerinde ise. Gün içinde çok az uyursa ya da uyumazsa canı sıkılsın diye daha sakin takılıyoruz. Sakinlikten uykusu geliyor böylece.
I
Irem
8 Eylül 2025 15:09
gün içinde zaten 2 saatte bir yarım saat uyku yapıyor en fazla akşam da 9a kadar falan direniyor 7de uyuyan çocuk başka bir sorunu olmasın memeyi de tamamen bırakmasın da katlanırız napalım :)
N
Nurten
8 Eylül 2025 16:47
Korkmayın bırakmaz sadece uğraştıracak. Benim oğlum da 19.00 de uyurdu şu an hala uyumuyor uğraşıyorum 😂 gecede sürekli ayaktayım 😂 bu da geçer 😂
E
Emine
8 Eylül 2025 16:48
5. Aydan bildiriyorum geçiyor bizimki tam 1 buçuk ay sürdü sabırlı olun
I
Irem
8 Eylül 2025 16:49
teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
11 Eylül 2025 06:53
Atak diye bir şey yok bebeğinizde diş ağrısı başlar bu dönemde diş ağrısını gidermeye çalışın. Ve bebekler büyüdükçe beslenme aralıkları uzar emme süreleri kısalır bebeğinizin acıktığından emin olun ve ona memeyi teklif edin. Israr zorlama yapmadan süreci geçirmenizi öneririm biberon kullanımı varsa derhal bırakmanızı öneririm