4 Ay 7 Günlüğüz Kusmalar Hala Devam Ediyor !

89 görüntüleme
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ✅.

5 Ocak 2026 10:41
Bir buçuk 2 aylıkkken başladı her beslenme sonrası kusma devam ediyor 4. Aydan sonra azalır diyordum ama azalmadı kesik kesik fışkırır tarzda değil
G

Gülcan Ş.

5 Ocak 2026 11:05
Doktora anlattınız mı çünkü bizde de aynı durum vardı mama kullanıyorduk mamayı degıstırdık ama mamayı içmedi sonra devam etti suan 7 aylık ara ara oluyor
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ✅.

5 Ocak 2026 11:06
Sma kullanıyorum bilemedim sormadım da bu ay kontrolü var değiştirelim o zaman çünkü gerçekten artık sürekli üst değiştiriyorum sürekli
B

Büşra K. ..

5 Ocak 2026 11:08
Ecem Hanım dünün günün ipucu kısmında bebeklerin ilk 4-5 ay fizyolojik reflü döneminde olduğu yazıyordu demek ki normal bu dönemlerde kusması zaten kesik kesik yazmışsınız bence sorun yoktur ama içiniz rahat etmezse doktora danışın bence
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ✅.

5 Ocak 2026 11:09
Fışkırır tarzda değil ama her beslenme de kusuyor böyle peynirimsi
G

Gdkmc

5 Ocak 2026 11:36
Bebeğim 9.aya girecek hala kusuyor normal yani
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ✅.

5 Ocak 2026 11:43
Anladım teşekkür ederim
İ

İrem E.

5 Ocak 2026 12:04
Kızım 6 aylık hala aynı mama değiştirdik ama yine aynı doktoruyla görüştüğümde kilosunu etkileyecek kadar kusmadığı sürece çok normal demişti o yüzden korkmayın sürekli üst değiştirmeye bir süre daha devam edeceğiz ☺️
K

Kübra T. ..

5 Ocak 2026 12:05
Benim bebeğimde 4.5 aylik hala çok kusuyor .dra da gittik reflu dedi az emzir dedi yani 3 saat arayla.surup kullandık kusmasi azalır gibi oldu şurubu bırakınca tekrar yoğunkusmaya başladık.napcam bilmiyorum
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ✅.

5 Ocak 2026 12:05
Siz de mi sma kullanıyordunuz İrem hanım
Ecem A. D. ✅.

Ecem A. D. ✅.

5 Ocak 2026 12:20
Bende doktora gideceğim bu ay reflü olduğunu düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir