4 Ay 21 Gün Uyumuyor
134 görüntüleme
M. Ş.
7 Ekim 2025 10:42
Merhabalar öncelikle sorunumuz uyku daha doğrusu uykusuzluk. Şöyle oğlum doğdu doğalı gündüzleri zaten hep zor uyuyan bir bebek, uyusa bile nadirdir 1 saat uyuduğu. Şimdi 2 gündür hiç uyumuyor gece bile, inler gibi sesler çıkarıyor ağrı kesici verdim ama yok yani sallıyorum sürekli. Atak mı bu nedir?
M
MK ..
7 Ekim 2025 11:08
Muhtemelen atak beşinci ayında bebegim hala 4. Ay atağı devam ediyor uykuya geçişte ses çok çıkarıyor genel olarak keyfi yerinde diş sancısı vs yoksa bence ağrı kesici vermeyin boş yere bir yerde kendilerini rahatlatmak için ses çıkardıklarını okumuştum.
A
Aslıhan K.
7 Ekim 2025 11:23
Benim kızımda 4 ay 28 günlük 28 gün önce gece ve gündüz düzenli uykuları olan bebeğim şu anda güNdüzleri benimle uyuyor gecede 2 3 kez kalkıyor normalde kesintisiz uyurdu atak diş dış dünyayı keşfetme galiba
B
Büşra U.
7 Ekim 2025 11:29
Ağrı kesici bence de vermeyin benim ki 2 aylık gündüz uykuları öyle kısa ki . Geceleri hep kıpırdanıyor gözüm hep üstünde. Bebeklerin uyumamaları normal bence🥲
A
Ayşegül Ü.
7 Ekim 2025 11:31
4.ayda bir uyku gerilemesi oluyor,19.hafta da atak haftası. Uyku gerilemesi için doktorlar 1-2 hafta içinde düzelir diyorlar.
M. Ş.
7 Ekim 2025 11:43
Hepinize çok teşekkür ederim ❤ ağrı kesici konusunda yani ilk defa böyle olunca acaba ağrısı var da böyle inler gibi oluyor diye vermiştim sanırım hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Sadece sallarken uyuyor bırakınca uyanıyor inşAllah sağlıklı bir şekilde atlatırız bu dönemi
M. Ş.
7 Ekim 2025 11:45
Pekı diş olduğunu nasıl anlarız yani belirgin bir iz Şişlik görünmüyor ama elı yada bulduğu her şey ağzında hırslnarak sürtüyor
K
Kübra
11 Ekim 2025 18:22
Gaz varsada uyutmuyor aynı şeyleri yaşıyorum.gaz damlası verin.bol bol karnına masajlar yapın ve inatla her gün aynı saatte uyutmak için odaya girin direnin.10 dk ya bir uyanan bebeğim şimdi saat başı uyanıyor ya da iki saate bir.Bu bile beni mutlu ediyor.emeğimin karşılığını alıcam.(2ay)